Вселена 1 - Рунд 7

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Мене някой трудно ще ма свали от топа :P ,имам да си връщам на някой хора в 1-ва Ако са навият едни мои приятели в булфа

Да играят в новия рунд 1-ва

такива шамари ще ядът някой хора че свят ще им се завие :c054: , амнести имам да ти връщам заради един незаслужен бан в форума, ако те засека в 1-ва мога да те понаплискам :galletos: малко освен око не дойдеш при мене :a086:
Последна промяна от petar1981 на чет дек 27, 2007 11:11 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

xepa написа:Цитат(xepa @ Dec 27 2007, 10:43 AM) Пак ще ме търпите- няма къде да ходите. Аз ще съм.
Йесс, то теб ако трябва да търпим ... Аз ще играя с един приятел и ще играем и двамата Миопи. За цел ... Хмм ... Доста WP (поне 50-60к) при положение, че съм ограничен ... ЗНС трудно ще извадя, просто сега нещата не са като едно време, когато си ги вадех от раз. И все пак рунда ще бъде интересен, явно не бях обърнал внимание на промените достатъчно.
So we crawl.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

щя поиграя като че ли до любимите ми 98 точки пък после ще видим :)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Dec 27 2007, 01:03 PM) амнести имам да ти връщам заради един незаслужен бан в форума, око те засека в 1-ва мога да те понаплискам :galletos: малко освен око не дойдеш при мене :a086
Няма такова нещо, като "незаслужен бан" - ако конкретната причина не е на място, винаги има друга дето ти се е разминала :c022:

Иначе ти си първия, който обяви някаква точна цел за новия рунд :p019: :p019: :p019:
Последна промяна от amnesty на чет дек 27, 2007 11:17 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от petar1981 »

amnesty написа:Цитат(amnesty @ Dec 27 2007, 12:16 PM) Няма такова нещо, като "незаслужен бан" - ако конкретната причина не е на място, винаги има друга дето ти се е разминала :c022:

Иначе ти си първия, който обяви някаква точна цел за новия рунд :p019: :p019: :p019:

Опитвам се интрига да вържа се пак и вие модерите може да сгрешите някога, това за бана беше просто шега не можах да измисля друго майтап да става :a055:
Последна промяна от petar1981 на чет дек 27, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

екрана!
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Петре стига с тоя шрифт, че ми избоде очковците ...
So we crawl.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

"Да играя ли или да не играя?!" Това е въпросът...
Петре, заради такива като тебе сегашният рунд на вселена 1 беше пълна трагедия намазана с изпражнения ( да ме извиняват, ама съм леко афектирана )... На много свестни играчи се изля най-голямата помия, която може да се осъществи в един рунд... А да не пропусна и да спомена, че админът беше публично оплют и поруган няколко пъти, което прави играчите още по-недоверчиви към геймплея... а и с това се даде своеволието на мерзавците да си правят каквото искат във вселената... ама айде да не изпадам в подробности... ;)
Аз незнам дали ще играя, но ви съветвам да внимавате с гнусните си инсинуации плод на дребните ви мозъчета, защото ако не друго, то админът на вселената е свестен Човек с главно "Ч" и най-малкото би заслужила да я "възнаграждавате" с помията си...
Последна промяна от misterya на чет дек 27, 2007 5:25 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от petar1981 »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 27 2007, 12:34 PM) "Да играя ли и да не играя?!" Това е въпросът...
Петре, заради такива като тебе сегашният рунд на вселена 1 беше пълна трагедия намазана с изпражнения ( да ме извиняват, ама съм леко афектирана )... На много свестни играчи се изля най-голямата помия, която може да се осъществи в един рунд... А да не пропусна и да спомена, че админът беше публично оплют и поруган няколко пъти, което прави играчите още по-недоверчиви към геймплея... а и с това се даде своеволието на мерзавците да си правят каквото искат във вселената... ама айде да не изпадам в подробности... ;)
Аз незнам дали ще играя, но ви съветвам да внимавате с гнусните си инсинуации плод на дребните ви мозъчета, защото ако не друго, то админът на вселената е свестен Човек с главно "Ч" и най-малкото би заслужила да я "възнаграждавате" с помията си...
всеки си има фаворит и играчи на, които се възхищават. Неможе всички да сме на едно мнение, то ако беше така досега нямаше да има войни. Така ще е и занапред, винаги ще има критики, някои ще са доволни, други като тебе намусени :a055:
Последна промяна от petar1981 на чет дек 27, 2007 11:57 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

екрана!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Е щом Хера ще е админ няма как да да не пропусна поне началото на рунда.Винаги съм казвал че Хера и Миланоф са най-точните админи в играта.Пък и да я тествам тая нова раса :) :) :)
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Ша са регна да видя за ко стаа дума ...
Отговори

Върни се в “Off Topic”