[ Комуната ] FanBG vs. [ IMPACT ] DIMENTORA

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Оле Дименторе кво си направил ве , иначе поздравления фанг мн добра битка жалко за реца пак нахранихте хиените и лешоядите
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Браво на ФанБг страхотна битка,и бурзо вастановqване на защитника. :a055:
DIMENTORA
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
Контакти:

Мнение от DIMENTORA »

стига бе вчера не бях пиян само на 2 бири бях и се прибрах точмо в 8 без 10 :) флотата се вращаше 8 и 5 някъде там щях да вратна 1 сеивче и да отида да си допия ама ....
нямах нет обадих се на доставчиците и ми казаха че до 15 мин ще го пуснат :) е от 15 станаха 20-30 и ...

прати ми смс ама кво да направя :)

misterya на никои никога не съм бил каса е само веднаж докато се учех на играч който търся много но ми казаха че се е пенсионирал :D този играч е d_ncho ... така че да не бада груб но има 1 място на което можеш да поставиш красивите си устичка :)

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :a055: :a013:
Последна промяна от DIMENTORA на чет дек 27, 2007 10:18 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

DIMENTORA написа:Цитат(DIMENTORA @ Dec 27 2007, 11:15 AM) misterya на никои никога не съм бил каса е само веднаж докато се учех на играч който търся много но ми казаха че се е пенсионирал :D този играч е d_ncho ... така че да не бада груб но има 1 място на което можеш да поставиш красивите си устичка :)

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ :a055: :a013:
Незнам красиви ли са ми устичката, ама е много дейна и своенравна...
И ти не си пожелавай да си ги поставяш, щото могат да хапят болезнено! ...
Трябва да си ми "благодарен" за тогава, че аз така усърдно се грижех за складовете ти да не преливат и флотите ти да не са в бездействие... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
DIMENTORA
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
Контакти:

Мнение от DIMENTORA »

това беше шега за устенцата :) това е хубаво че си помагал човек винаги има нужда от помощ хаха само дето нз кога е било ...
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Поздравления за битката, макар че пострадалия е човек, който много ценя. Скорошно възстановяване и на двамата! DIMENTORA, няма да забравя добрината ти - не съм забравил и обещанието си към теб! Не обръщай внимание на язвитeлните бележки по твой адрес - тези, които те познават знаят че си достоен за уважение човек. FanBG, очаквам нови и хубави битки ;)
Последна промяна от Kashmir на чет дек 27, 2007 4:34 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Поздравления супер класно меле.Ето че това на въркулака вече е задминато,но очаквам още много такива за напред.Жалко за ДИМЕНТОРА нямал съм честа да си лафим с него,но казват че бил голям пич.Фаб пак поздравления,мажи на ред.Сега да видим от ИМПАКТ как ще отговорят.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Честити празници и от мен, върнах се ...

Чудесна битка, поздравления за нападателя, но да има в предвид че щом съм се върнал, ще има отговор, успех в сейвъните и засадите ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Найстина красива битка :) браво ... СТРАШНО НИСКИ % ... засрами се :lol: :lol: :lol: ии фанбг радвай се че тоя рунд го няма казаловц да те изрине ... ! :c022: :lol: :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”