[CCCP]InSO vs. [United]SIEMENS

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Поздрави за добрите битки :) Исно, гледай следващият път RedArmy да са във втората част на доклада :)

П.С. tania dimitrova, напълно е серЬОзен. Някои хора така и не се научиха да пишат...
[url=http://nemexia.bg][/url]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Генералисимус тя фиеста предполагам го е написал това като ирония за Инсо,ама тоя аватар,който си го сложил,как ми напомня за Нова година ...
и днес разбрах,че ще има 15-20 такива "Снежанки" :a013:
малииииииии
ах по-бързо да идва тая Нова година :girl_witch:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Фиеста, абе не знам колко е сериозно защото съм от неговата страна на барикадата. Ама тия които са от другата страна могат да кажат по-добре. Така, че вие му мислете.

Скул къде ще е това празненство, я кажи. Че тук имаме едно джудже на което му трябва снежанка :naked:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

tania dimitrova написа:Цитат(tania dimitrova @ Dec 20 2007, 12:30 AM) СЕРЬОЗНО!!!! :crazy_pilot:
ПСУЛЮТНУ!!!! :crazy_pilot:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Хахаха
колебая се дали да не кажа ...
виж ако беше коч-парти бих казал,ама при положение че няма да е-не казвам,защото съм стиснат :)

ПП на джуджето може да уредим нещо стига да не се заглежда по моите :)
е и да не му е малък ...
"носът",че тогава,колкото и да са пийнали "Снежанките" няма да вържат :P
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

Rell написа:QUOTE(Rell @ Dec 19 2007, 02:42 PM) ОО той като реши - няма отърване. Подразните ли го, бягайте надалече. Ама вселената тогава най-вероятно ще ви се струва малка :crazy_pilot:
Направо е Диос-2 ! Битката е хубава ама хвалбите са малко в повечко . Дано не го подразня , че лошо ми се пише .
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Енкс, ти имаш диня :) По теб няма да летя, ще искам ти да летиш по мен :) Имам си малко по-важни ангажименти в момента. Затова и моднах. А съм и подготвил една изненадка на 2ма и тогава вече ще имам флот за разбиване (или губене, ако събориш планетка :) )
Но както казах и по-горе, не съм незанулим. Точно вие го доказахте със ЗАЗ. Не мисля, че съм го оспорвал или отричал. Какво да се прави .. ядове ... просто забравих за БФ-то (реалния живот е много по-важен поне за мен). Всяка грешка се наказва. Още повече, че и не съм най-добрия в СССР. Мога да кажа, че има поне 2ма по-добри. Ако става дума, даже не се мисля за добър. Не играя, за да избивам комплекси, а флотата си. Мразя детмача и гледам да троша корабите преди него. Ако съм излъгал за нещо, поправи ме.
А колкото до това за диос 2 ... Не обичам да ме ирознизират, още повече да иронизират някой относно мен. Не обичам и да ме сравняват с друг. Играя за себе си, не за другите. А и не мисля, че имаш основание да се заяждаш с мен. Досега аз не съм го правил, че да го правиш ти. А и точно, защото ви защитих Ангела все още ме бъзика.
И пак ще го кажа - няма незанулими хора. Може да е най-добрия, може да не е губил кораб на своя планета досега, може всичко, но все някога нещо става и късмета изневерява. А и го казах - аз на късмет не разчитам. Знам, че ако стане нещо и не успея да си оправя лодките в първите 30 мин съм заминал. Затова и гледам да съм във въздуха поне 30 мин преди да седна на компа.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

Беше опит за безобидна закачка не знам защо го приемаш толко навътре . Не съм казал , че ти се хвалиш не напразно цитирах рел :) Дайте да го раздаваме малко по-спокойно и празнично а ?

За мен войната със СССР е минало имам си други цели сега .
Последна промяна от enx на чет дек 20, 2007 9:34 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Що бе :) Войната м/у СССР и РА си е ... вековна :) Като се замисля ... суматилъка съюзи сме пречупили, ама вас не успяхме да ва и... зануля да ва и.. :) Така като гледам ... този може да ми последния рунд. Поне засега. След като свърши започва голямото одене, учене и т.н., после лятото пак започвам да бачкам здраво и ... може би наесен :) Освен ако не угодя на един от старите, ама от него зависи дали ще ме убеди :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

Инсо поздравления за добрата битка :crazy_pilot:
И не се впрягаи чак толкова, и ще е добре да те убедят да участваш за другия рунд защото си добър играч
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”