Аве може да не носиш покажи на снимка кво е товаMaat написа:Цитат(Maat @ Dec 7 2007, 11:01 AM) То се заплаща нали знаеш?
С какво се занимавете
- DeadHunter
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
- Контакти:
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Ех.... на вас в офисчетата ви е най - добре да си цъкате булфа , аз кат се провеся на някой прозорец с дрелката и нивелира , направо не може да се познае дали сам аз - по черен от негър заради пепеляка .
М-тел и аз работих като барманче преди годинки
И леко пропуснах до скоро гледах едно офисче за продажба на дограми , уча се за шеф

М-тел и аз работих като барманче преди годинки
И леко пропуснах до скоро гледах едно офисче за продажба на дограми , уча се за шеф
Последна промяна от RageForYou на пет дек 07, 2007 12:59 pm, променено общо 1 път.
[color=#000000]RageForYou [/color]
- DeadHunter
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
- Контакти:
Като гледам има доста работещи малко "зубарчете" интересно.
Да знаете колко е забавно да търкаш тия коли
но по приятно е да седяш в тях и да се забравяш.Ех коли коли само в мечти.Бармани програмисти все интересно
ало другите да се размърдат
А Джак твойта работа е най добре няма край тоя алкохол нема мярка
Да знаете колко е забавно да търкаш тия коли
ало другите да се размърдат
А Джак твойта работа е най добре няма край тоя алкохол нема мярка
Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Работя върху себе си
Като ми се доработи , лягам да ми мине
Като ми се доработи , лягам да ми мине
Последна промяна от Kisi на пет дек 07, 2007 3:33 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]