[warez.ru] Iliev VS [Red Army] Halata_ZaYo^BaYo

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ALDAN

Мнение от ALDAN »

stoiko_ написа:Цитат(stoiko_ @ Dec 4 2007, 06:53 PM) не сте вие хората които ще казвате кога и как да си използваме мода!! аз не спя в мод ХВАНЕТЕ МЕ ! предеиторе сега ще те видим при геро дано само му остане време за игра извикай си пак някой голям да те събира :) и дано имаш още протекции ще ти трябват гарантирам :) за зайо кофти работа се е получила дано да има желание да се въстанови :)

Абе стойко в денят в който ви обявих лична война Мортал каза че имам живот 2 дена :) по къвсно в същия ден Алегро каза "давам ти 2 седмици "
ти ми се каниш ЗАЗ ми се кани целия ви съюз ми се кани !!! е верно е и аз ползвам протекции и модове ама не чак колкото вас !!! от целия ви съюз само 1 човек се зае сериозно с мене и това е ЗАЗ-а мислех че е заплаха за мен но грешно съм мислел щото и той неможе ме хване!!! Аз можеби неоспях да ви трепя но warez.ru ви изпотрепах признайте си го ...!!!

п.п. А тебе как да те хвана като си ми зелен бе :)
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

stoiko_ написа:Цитат(stoiko_ @ Dec 4 2007, 06:53 PM) аз не спя в мод ХВАНЕТЕ МЕ !
Стойко бате нямам намерение да вдигам 14-то спай на тези точки !!!!
Ти си пазиш флотата много добре това е истината.

Мнение от ALDAN »

DJ_BOBY написа:Цитат(DJ_BOBY @ Dec 4 2007, 07:10 PM) Стойко бате нямам намерение да вдигам 14-то спай на тези точки !!!!
Ти си пазиш флотата много добре това е истината.

е да срещу стойко нямам шанс :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Стани му бял и после говори.Ред Арми е един от малкото съюзи които обочават и начинаещи,браво хващате тях,а защо не хванете Зас,Потер,Стоийко,Геро или някой отвърдил се играч.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Румпи, устата пак пред главата.Зайо Байо не е нов играч.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 4 2007, 08:13 PM) Стани му бял и после говори.Ред Арми е един от малкото съюзи които обочават и начинаещи,браво хващате тях,а защо не хванете Зас,Потер,Стоийко,Геро или някой отвърдил се играч.
Румпи голям си сладур :D :D :D
Последна промяна от ALDAN на вт дек 04, 2007 7:25 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Да знам за зайо байо.Не съм се карал с тях от старите теми и си излях душицата тука.Предейторе стани ми бял и ще видиш какво е да те изплющят като пиян делфин шамандура.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 4 2007, 08:32 PM) Предейторе стани ми бял и ще видиш какво е да те изплющят като пиян делфин шамандура.
Прочети го пак и виж дали не си объркал местата на "делфин" и "шамандура"

п.п.В момента само към това се старая да ти стана бял гоня те със всички сили но с тея твои "златни" мини едва ли ще успея някога :D
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ако това са ти всичките сили-изтрий се.

п.п:Ама ти и това неможеш :)
Последна промяна от rumpolino на вт дек 04, 2007 7:42 pm, променено общо 1 път.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 4 2007, 08:41 PM) Ако това са ти всичките сили-изтрий се.
п.п:Ама ти и това неможеш :)

Първо ще изтрия теб :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”