Impakt(M_tel) ws ANSR (seth)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 1 2007, 10:40 AM) Е, ти ... на готова манджа...
Все пак поздравления за битката.Жалко за лидера ни :(

А и бту. на някой хора не им ли се струва малко нагло да ме молят да им помагам с рециклажа, при положение, че ми е съюзник и лидер?
Просто недоглеждане :lol:
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

Поздравления и на 2-мата нападатели. Добри битки са се получили. Така е като седя до 7:30 ч, има още час и половина докато се прибере флотата и рециклаторите ми и аз заспя случайно. :lol: От цялата работа има 2-ма на сметка, кото ме радват. Матт се е облажил с 3-4 млн кристал и приятелката ми. Като разбере че съм се отказал ще ви издири да ви черпи. :) Как го искате, по влака да е колета, или лично по куриер? :)
Последна промяна от Plevel на съб дек 01, 2007 9:57 am, променено общо 1 път.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Oth я да видим.

иначе добре се скарахте. Бих казал ЕКСТРА :)
oth
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 5:56 pm
Контакти:

Мнение от oth »

Oth я да видим.

иначе добре се скарахте. Бих казал ЕКСТРА
Кво да гледаш?
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 1 2007, 10:40 AM) Е, ти ... на готова манджа...
Все пак поздравления за битката.Жалко за лидера ни :(

А и бту. на някой хора не им ли се струва малко нагло да ме молят да им помагам с рециклажа, при положение, че ми е съюзник и лидер?

рояле

разочарован съм от тебе,много хора казват,много неща за тебе и знаеш какво,а аз не им вярвах,да знаеш,по късно се обедих че е така,взимаш играта на сериозно,ние играеме за кеф,когато те помоля за рец ми искаш по 30 процента от целия рец макар и да се уважавахме,помагал съм ти по различни начини,което си остава между нас,уважавал съм те,което го знаеш много добре.

всичко е до тук рояле обедих се че ти си едно дете,което винаги гледа да прекара другия,ти дори би предал родителите си,от тоя момент ти губиш доверието ми и приятелството ми,оставаш си дете със спомените,корабите и нищо друго,съвземи се малко огледаи се и ми кажи какво постигна ти в тая игра,единствено наливания,мърсоотии за които няма да говоря,ако аз се обадя ти гарантирам,ше имаш бан до края на живота ти в тая игра,жал ми е,че ти позволиха да играеш на ново,защото си си все същия и прдължаваш с детинските си представи,порасни и разбери какво ти дава играта и какво трябва да и дадеш ти.

изключително съмочувствие имаш,и ти гарантирам и тоя рунд няма да изкараш
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

oth написа:Цитат(oth @ Dec 1 2007, 10:31 AM) ееее въколак на мойта битка бек няма ли да напраи6?

Те това.

Ама вие взехте и да се карате. Напомням ви да спазвате добрия тон.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 1 2007, 11:05 AM) рояле

разочарован съм от тебе,много хора казват,много неща за тебе и знаеш какво,а аз не им вярвах,да знаеш,по късно се обедих че е така,взимаш играта на сериозно,ние играеме за кеф,когато те помоля за рец ми искаш по 30 процента от целия рец макар и да се уважавахме,помагал съм ти по различни начини,което си остава между нас,уважавал съм те,което го знаеш много добре.
всичко е до тук рояле обедих се че ти си едно дете,което винаги гледа да прекара другия,ти дори би предал родителите си,от тоя момент ти губиш доверието ми и приятелството ми,оставаш си дете със спомените,корабите и нищо друго,съвземи се малко огледаи се и ми кажи какво постигна ти в тая игра,единствено наливания,мърсоотии за които няма да говоря,ако аз се обадя ти гарантирам,ше имаш бан до края на живота ти в тая игра,жал ми е,че ти позволиха да играеш на ново,защото си си все същия и прдължаваш с детинските си представи,порасни и разбери какво ти дава играта и какво трябва да и дадеш ти.

ок :D Колко влиятелен коментар, за малко да го прочета целия... щях де, ако не беше обсипан с толкова правописни грешки:-)

а и между другото, сигурно ей така чул недочул си мислиш, че съм прекарал ваще хора с 8 млн ? :D
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ех къде такъв слаб играч като мен на такива добри съюзници улучи, на всичкото отгоре да удариш АНСР, та тва са единствените по слаби каси от мен, язък, една каса по малко ..., иначе сериозно мога да кажа само: нямам думи ..
Последна промяна от JackDaniels на съб дек 01, 2007 10:49 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 1 2007, 11:05 AM) рояле

-хаха кефите ме , е що не си кажете :)

-иначе миналия рунд имаше ' странно изчезнали рецови' тоя рунд има 'странно появили се рецове'

-иначе 1-вата битка си я бива , 2-рата си е клане
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Plevel написа:QUOTE(Plevel @ Dec 1 2007, 10:50 AM) Поздравления и на 2-мата нападатели. Добри битки са се получили. Така е като седя до 7:30 ч, има още час и половина докато се прибере флотата и рециклаторите ми и аз заспя случайно. :lol: От цялата работа има 2-ма на сметка, кото ме радват. Матт се е облажил с 3-4 млн кристал и приятелката ми. Като разбере че съм се отказал ще ви издири да ви черпи. :) Как го искате, по влака да е колета, или лично по куриер? :)
Както аз обичам да казвам,рано или късни сички заспиват вапроса е да има диваци да ги чакат .
Последна промяна от M_tel на съб дек 01, 2007 11:06 am, променено общо 1 път.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”