JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 27 2007, 07:21 PM) Е бива ли съмнение в мен да изказваш ...
...ипитата са ни на 4000 километра едно от друго, па и тоя урод го виждам еднъж на 2/3 години
А за реца, аз го прибрах, оставил съм си 150к газ, останалото е на път кум върколака..., Миланоф е уведомен ..., ама кво ти обяснявам, като седнем на по бира ше се разбереме ...
еми аз кога ше пия БЕКС искам и аз
CORWIN викам тоя рунд,да игръъ с брат си че до сега,се един срещо друг сме играли,нямате си напредстава в момента ква баница праиме хъхъъхъ,ше омаже целия съюз
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
така като гледам скоро с брат ти ще пием по едно и за теб
той после да ти описва ..... не е моя грижа....
а казвам да се поспрете, че и без това сме много малко хора в тая вселена .... а вие много сполучливо се опитвате да откажжете от игра една част от тях..... я хващайте кирките и метайте мините
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
petarmir4ew написа:QUOTE(petarmir4ew @ Nov 27 2007, 06:41 PM) варкулак, нема да ми трепеш жертвите, ща скасам, поздравления за успешната битка и продалжавай в сащия дух,, <PITBULIS> завинаги
Браво Владо поредната добра битка , а Пешо всеки е жертва рано или късно ..................
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
още е онлаин,ше го варда я,тука сам са скрил и дебна,през 15 системки горе доло хъхъхъ викам тоя път дда фръгам целия си флот хъхъ още 25 процента маанета от красти вие са не обаждаите да го не сплашиме хъхъх едър добитък баце едър
като захапем -не пускаме
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
Ако искаш битка ела и колонизирай до мен няма проблем скоро идвам до теб само да ти свърши протекцията че ти от началото на рунда си само в такова ае това е от мен !!!
Последна промяна от zl0b1l на ср ное 28, 2007 7:17 am, променено общо 1 път.
баце гледаи да не омажеш меродията,я не съм сам,само наи малкия намек от твоя страна и сички идваме за тебе,така че седи си на бузерете и са не мешаи де ти не е работата,да та не омажеме и тебе ххъхъ
като захапем -не пускаме
Браво, varkulak Продължавай в същият дух! Чест ми прави, че си ме шпионирал!
zl0b1l написа:QUOTE(zl0b1l @ Nov 28 2007, 07:03 AM) Ако си мислиш че ме е страх много жестоко се лъжеш заповядай 2 419 7 са ми координатите !!! ГЛ навсички
А бе вие от 2bThe1 нещо много сте ербаб! Да видим дали не сте само форумни бойци днеска ще се бием със свиленка. Дано само не й се свиди!
ПП:жалко че 1/4 от флотата ми няма да влезе в употреба
Последна промяна от wip на ср ное 28, 2007 8:14 am, променено общо 1 път.
zl0b1l написа:Цитат(zl0b1l @ Nov 28 2007, 08:03 AM) Ако си мислиш че ме е страх много жестоко се лъжеш заповядай 2 419 7 са ми координатите !!! ГЛ навсички
тия от 2bThe1 са само защитници бои докато не омекнат според мен незнам за вас но според мен това не са играчи от класа