Тука съм съгласен с Геро, леталния не е човек, нещо повече е
раждането на един акаунт
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Леталний .... Добър играч си, спор няма. Така и не можахме да се занулим с теб
От кога се гоним, ама ... На добър път в живота. Надявам се пак ще разиграем някой рунд
Все пак беше приятна играта с теб (още повече, че си и интелигентен человек и знаеш как да водиш смислен разговор).
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
аре летален беги да почиваш до следващия рунд
.успех в личните начинания,радвам се че те познавам!!!!.макар и да не осъществихме мечтата ти за съюз "динозаври",хе хе надявам се помниш?.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
-
ALDAN
Ами те моите са за умни хора не за .... 13 годишни лапета които се мислят за големи и умниRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 29 2007, 05:26 PM) Аман от спамерчета,толкова си забавен,че не се разбира дали си пуснал лаф или не...
п.п. Румпи ако искаш да пораснеш започни да мислиш и за реалния свят
Последна промяна от ALDAN на пет ное 30, 2007 11:18 am, променено общо 1 път.
-
ALDAN
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 30 2007, 02:58 PM) Кой го каза...Помниш ли ,че с теб се познаваме...Като те слушам кви ми ги говориш с реалния свят аз съм 17годиншния а ти 13...Абе мани имахме нужда от един като тебе...
Румпи сега не се ли познаваме ве
я ми разясни това "Абе мани имахме нужда от един като тебе..."
Последна промяна от ALDAN на пет ное 30, 2007 2:50 pm, променено общо 1 път.
-
ALDAN
Ами аз съм изял вече доста банове да ти кажа чесноRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 30 2007, 04:54 PM) Ами таива дето за 20 дена оспамват абселютно всичко,разсмиват всеки и ще бъдат баннати ако им дойде акъла в главата на правоиммащи.И аз бях такъв и много бой съм изял и скорпа ми повтаряше и повтаряше смилявайки се над мен
"Да пишеш във форума не е задължение"
сам стопли ако можеш...