[KASIOPEIA]rumpolino vs [ ±SaMaЭL™ ] MN
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
gonzosmile
Оказа се че рецитата на румпи също минаха преди нашите - та си обра и рециклажа - не че нямаше да му се прати - но имаше и там тръпка...
Аааа, аз нямаше да дам моя дял
Румпи, коте, веднага след тебе и ФрийИцо ми прати Доклада
Айде, стига си се задявал с Rell - хората искат зрелища
Айде айде обадиха се мултаците тука...500кръста на 50к точки ама вие и толова нямате и тези точки нямате,нали?На ден правя над 1.5 а може би и 2млн рес от мини и съм за 10мин в слънчева с кръст.Мисля че това говори от къде са ми точките...Имах 200кръста и за 3 дни ги направих 522 от добро игране...Айде стига сте се обаждали
П.П:Приема се само супер готино отношение!
П.П2:Бек ъпа не е мой
П.П:Приема се само супер готино отношение!
П.П2:Бек ъпа не е мой
Последна промяна от rumpolino на съб ное 24, 2007 12:08 pm, променено общо 1 път.
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
браво на съюзника!смешното на пръв поглед в много.на втори не чак толкова.много хора гледат само флотата.гигантска и меко казано неефективна.правете си изводите играта не е само флота трябват и скорости и шпионаж иначе си неефективен.факт
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
@letalenizhod : какво му обясняваш на румпи !?! Той е стопаджия и това е
Ако някой неможе да си изгради сам стратегия румпи е насреща с готов отговор и начертана схема чакаща само изпълнение
Румпи всеки има начин на игра но едва ли ще го проумееш , пиши се вече амебата
Вземи напиши книга за Булфлеета и стани известен и в друга сфера и там ще си професиолист
Румпи всеки има начин на игра но едва ли ще го проумееш , пиши се вече амебата
Вземи напиши книга за Булфлеета и стани известен и в друга сфера и там ще си професиолист
Последна промяна от Kisi на съб ное 24, 2007 2:04 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Киси пак си недоразбрал и четеш между 5 поста...Леталния далеч не говорише за мен,поне така мисля...
1.Ние с него сме съотборници защото сме в алианс със Червено Армейците.
2.Аз бях човека който казах че до много точки развивах само спеед и мини,а за 3 дена направих 320кръста и той подкрепи мен,а не рептиле,който ми се прави на играч...
3.Киси като се правиш на играч,защо миналия рунд като разбра,че ще те накажат след малко не литна по мене?Защото падаше на 4тия рунд ли?Смешен си,а аз съм играел за топа.
КАСИОПЕЯ ще продължава да мачка на ред
П.П:А за стопаджията незнам,ама помниш ли преди няколко месеца като ти хвърлих тоя лаф:
Спирам аз с БМВ-то на магистрала тракия и гледам КИСИ заголил кълка ме спира...
-За 10лв кво праиш-викам му аз.
-Охохо за 10лева правя много неща-превъзбудено отговаря КИСИ-то.
-А за 100лева-разпитвам го аз.
-За 100лева праим всичко,ама всичкооооо-Превъзбудил се вече КИСИ.
-Тогава ела да ми измажеш покрива в Петък в шест часът...
Да не се обиждаш,майтап да става
1.Ние с него сме съотборници защото сме в алианс със Червено Армейците.
2.Аз бях човека който казах че до много точки развивах само спеед и мини,а за 3 дена направих 320кръста и той подкрепи мен,а не рептиле,който ми се прави на играч...
3.Киси като се правиш на играч,защо миналия рунд като разбра,че ще те накажат след малко не литна по мене?Защото падаше на 4тия рунд ли?Смешен си,а аз съм играел за топа.
КАСИОПЕЯ ще продължава да мачка на ред
П.П:А за стопаджията незнам,ама помниш ли преди няколко месеца като ти хвърлих тоя лаф:
Спирам аз с БМВ-то на магистрала тракия и гледам КИСИ заголил кълка ме спира...
-За 10лв кво праиш-викам му аз.
-Охохо за 10лева правя много неща-превъзбудено отговаря КИСИ-то.
-А за 100лева-разпитвам го аз.
-За 100лева праим всичко,ама всичкооооо-Превъзбудил се вече КИСИ.
-Тогава ела да ми измажеш покрива в Петък в шест часът...
Да не се обиждаш,майтап да става
Последна промяна от rumpolino на съб ное 24, 2007 3:22 pm, променено общо 1 път.
- Skullcollector
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 06, 2007 7:18 pm
- Контакти: