Хм... Знаете ли, Хера, този въпрос, зададен от администратор, звучи някак странно...xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 23 2007, 04:17 PM) roro98 - ти не беше ли с друг ник преди? Напомняш ми на някого ...
Кой ви дразни най-много във форума?
Като написано никой и нищо не ме е дразнило. По-скоро ми е досадно как всяка тема в която стане интересно, бива заключвана от някой форумен чиновник, най-често с дълбокомислено обобщение на темата, което пък най-често ни подсказва, че човека въобще не е в час с темата.
п.п. Моля заядливците, преди да напишат някоя глупост, да обърнат внимание на следствието, че не всяка тема която е заключвана е била интересна ...
п.п. Моля заядливците, преди да напишат някоя глупост, да обърнат внимание на следствието, че не всяка тема която е заключвана е била интересна ...
Последна промяна от kotio на пет ное 23, 2007 5:02 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Мен пък, никой не ме дразни! Може би, защото аз дразня!?
Знае ли човек?!
Но иначе JackИ, благодаря ти за комплимента! Умна, викаш?! ... Ти тъпо и упорито, виждал ли си?
Саркастична?!? От това ще си взема бележка! Обещавам най-тържествено следващия път да се постарая да съм по-мила (явно не си личи това, за което съжалявам), а и не мисля, че ще има следващ път...
Но иначе JackИ, благодаря ти за комплимента! Умна, викаш?! ... Ти тъпо и упорито, виждал ли си?
Саркастична?!? От това ще си взема бележка! Обещавам най-тържествено следващия път да се постарая да съм по-мила (явно не си личи това, за което съжалявам), а и не мисля, че ще има следващ път...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Дори и да стане това, едва ли някой би забравил 100jan :-Droro98 написа:QUOTE(roro98 @ Nov 23 2007, 04:29 PM) Хм... Знаете ли, Хера, този въпрос, зададен от администратор, звучи някак странно...Нима вирус е унищожил базата данни на форума?
Мен си ме дразни пСиХаРаа
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
ВЕРНО Е!!!xepa написа:QUOTE(xepa @ Nov 23 2007, 05:17 PM) . ... Човек, умен човек, нареден човек, ...
Последна промяна от EvilForce на пет ное 23, 2007 5:28 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
еее пиенето си е хубаво......duinox написа:QUOTE(duinox @ Nov 23 2007, 06:13 PM) аз лично съм от детската аудитория и след 12 бири имаше по****** тайче .... може да и да пропусна
ПП: пак обурнахте темата на пийййни![]()
и аз сам сагласен с хера.......
фреецо ми да се направи една маса да се седне.....нема да са много хората щото повечето устати в форума са лапенца ма се 10тина ще се саберат.....и да се тестваме......пух може го земеме и него
ПИАНСКО ПАРТИ
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
- Контакти:
EvilForce : незнаех че бирата е алкохол , утрепаме честно 10 бири ха ха ха ха аз на 10 ще карам и кола бе...
Забравих че алкохола не е за деца......
по темата : дразни ме EvilForce , нито може да пие нито да играе
2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа
по темата : дразни ме EvilForce , нито може да пие нито да играе
Последна промяна от SmallVille на пет ное 23, 2007 6:18 pm, променено общо 1 път.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Честно казано много ми е интересно кой ли многознайко се крие за тоя ник.А като не мога да играя ела и ме занули.А за пиенето,най-вероятно ще си получил жълтичко на гащите още на 5-тата бира.А за колата...Много такива като тебе лежат на топло в земята като се имат за големи шофьори.Ае паткан ходи да цвърчиш другаде.SmallVille написа:Цитат(SmallVille @ Nov 23 2007, 08:05 PM) EvilForce : незнаех че бирата е алкохол , утрепаме честно 10 бири ха ха ха ха аз на 10 ще карам и кола бе...
по темата : дразни ме EvilForce , нито може да пие нито да играе2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа
Оп разкрих кое 2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа се крие зад дървения си ник. 2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа.
Последна промяна от EvilForce на пет ное 23, 2007 6:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]