С пожелания за още такива занапред
[Archangels] Atomic vs Anonimen [N.G.O]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Хубава разбиване се наблюдава тук
Поздравления и за двамата че са се помлатили без значение какъв е изхода от битката
Стига с тея напове бре хора , само на това ли разчитате ? Наблюдавам ви и с интерес и картинката си е същата той приятел на друг , другия на трети и така ... е къде е кефа от топ50 надоли ? Сменяте само съюзите напове алианси и накрая на рунда се направи 1 битка и това е
И незнам атомик какъв баланс иска да внесе в играта като миналия рунд целия топ нападна Рояла айде сега и баланс ще внася
Айде със здраве
Поздравления и за двамата че са се помлатили без значение какъв е изхода от битката
Стига с тея напове бре хора , само на това ли разчитате ? Наблюдавам ви и с интерес и картинката си е същата той приятел на друг , другия на трети и така ... е къде е кефа от топ50 надоли ? Сменяте само съюзите напове алианси и накрая на рунда се направи 1 битка и това е
Айде със здраве
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Хубавата битка е налице, но оказва тежки последствия върху търговията с кръстове. Сега пак ще излязат спекулантите .....
Последна промяна от Dimorese на вт ное 13, 2007 9:20 pm, променено общо 1 път.
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
От всичките ви смешни коментари забелязвам ,че сте яко пристрастени и се радвате да доказвате вашата мощ със рисунка на извънземен кораб следейки хронометара да не надвиши 20 часа активност правейки зли планове как да разрошите картинките на останалите стратези.Браво на вас само да ви светна ,че извън вашия комикс навън има нещо което хората наричат реалност.
пп. абе и аз съм минал по-тоя път с картинките ама като бях 2-ри клас си рисувахме колички със всевъзможни пистолети гранатомети огнефъргачки и ракети и беше найстина забавно кой ще накичи колата си ,че да стане най-мощна ,та сега вече ви разбирам какъв ви е стремежа и заниманието по 20 часа на ден.
пп2. иначе казано добра битка , добри качества имате стратегически да командвате и воювате със картинки
пп3. забравих да добавя създавайки ми работа да ви трия жалките коментарчета от сорта на , "супер битка уааау"
или пък "интересен рунд се заформя" да не забравяме "мале много са ви ниски %-тите атака и защита"
МОЛЯ НЯКОЙ ДА МЕ ПОПРАВИ АКО СЪМ ПРОПУСНАЛ НЕЩО
пп. абе и аз съм минал по-тоя път с картинките ама като бях 2-ри клас си рисувахме колички със всевъзможни пистолети гранатомети огнефъргачки и ракети и беше найстина забавно кой ще накичи колата си ,че да стане най-мощна ,та сега вече ви разбирам какъв ви е стремежа и заниманието по 20 часа на ден.
пп2. иначе казано добра битка , добри качества имате стратегически да командвате и воювате със картинки
пп3. забравих да добавя създавайки ми работа да ви трия жалките коментарчета от сорта на , "супер битка уааау"
или пък "интересен рунд се заформя" да не забравяме "мале много са ви ниски %-тите атака и защита"
Последна промяна от Raid на вт ное 13, 2007 11:28 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Купувайте спийдъриDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Nov 13 2007, 10:20 PM) Хубавата битка е налице, но оказва тежки последствия върху търговията с кръстове. Сега пак ще излязат спекулантите .....
Браво хубава битка ... добро посрещане (желано или нежелано от атакуващия ... по скоро нежелано)
Добре е да има раздвижване при играчите от топа, че туко виж ще пуснали 6 км брада ...
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
Аз ще те поправя, понеже си пропуснал момента в който си забравил откъде идваш и кой си реално.Raid написа:Цитат(Raid @ Nov 14 2007, 12:04 AM) От всичките ви смешни коментари забелязвам ,че сте яко пристрастени и се радвате да доказвате вашата мощ със рисунка на извънземен кораб следейки хронометара да не надвиши 20 часа активност правейки зли планове как да разрошите картинките на останалите стратези.Браво на вас само да ви светна ,че извън вашия комикс навън има нещо което хората наричат реалност.
пп2. иначе казано добра битка , добри качества имате стратегически да командвате и воювате със картинки![]()
Жалки са не коментарчетата на играчите, а самочувствието на лица по този форум които се изживяват като ветерани, вездесъщи и непобедими.
ПРАВАТА не ви дават акъл. Трябва да се живее именно в реалността за която говориш. Ти си излязъл от нея, но в посока различна от играчите.
Последна промяна от deity на ср ное 14, 2007 11:13 am, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
- dinko
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
- Контакти:
добра битка поздраления и на двамата
бързо възтановяване и па бой че инак е скучно в топа засега де
бързо възтановяване и па бой че инак е скучно в топа засега де
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]