Вицове

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Кратък виц, ама е култов :

Какво се чудиш, като Windows на ново устройство?

:lol:

Hiroshima 1945
Chernobyl 1986
MS Windows 2000

По време на урок влетява закъснял ученик, и без да поздрави направо се засилва към чина си. Учителката:
- Не така, Иванов! Я излез и влез пак.
Ученикът излиза, мърморейки:
- Излез, пак влез… Жив "Windows", разбираш ли…

Умрял Бил Гейтс, възнесъл се на небето, и - право към портите на Рая. Потропал на вратата, отворил му Свети Петър, и Бил Гейтс казал:
- Ето ме, умрях и съм дошъл да вляза в рая.
- Тук се влиза само по заслуги. Ти какво си направил, че да заслужиш мястото си в рая?
- Направих щастливо цялото човечество.
- Как?
- Ами нали ти казвам - умрях.
Последна промяна от Sabret00th на нед окт 21, 2007 2:18 pm, променено общо 1 път.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Срещат се садиста и мазохиста; мазохиста вика:
- Мъчи ме!
- Няма! - казал садистът.

Муахахххаа...
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

а, любимата ми темичка

В училището организират родителски час (сиреч родителите да изкарат малко в даскало да са в час ко се учи). В час по български език трябва да съчиняват изречения с ананас. Идва ред на бащата на Иванчо:
-Навън времето е хубаво. Слънцето грее. Птичките пеят. Младите дами ходят леко облечени. Ананас ни се ебава майката, седим тука и съчиняваме разни глупости.
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

От мен един особено кратък, но брутален..... :

…пасивен некрофил…
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

очиведец на пожар в бензионостанция:
-Седя си аз да му е*а майката и си викам-майка му да е*а,и като гледам как се прее*ало и как аз се еб*вам и като го оте*ах и най-накрая го зае*ах...
:)
Заека бързо свършвал за 10 сек. и зайката не била доволна и отишла при доктор.Той и предписал лекарство което е държи заека в ерекция доста по-дълго от 10 сек. зайката взела лекарството и го дала на мъжо си.Той погледнал буркана на който пишело:-Само по 1 хапче!
Той казал обаче:
-Абе аз мъж ли съм или лукова глава?!-и изгълтал буркана.Вечертта заека имал тръпка и сбарал зайката.Бре 2 часа-зайката в естаз,ма то продължава..3...4..5 часа! Зайката казал:
-Зайо ще ме умориш,ще ме убиеш спри се!-и той скочил фанал си шапката и излязъл.Нямало го цяла нощ и зайката се притеснила и тръгнала да го дири на сутринта.като тръгнала видяла на горската полянка сърничката размазана на земята с изплезен език и пъшкала:-за...заека ме разкова..
Зайката продължила и видяла Кумчо Вълчо в предсмъртна агония и казва:-Умори ме тоя твоя! Продължила зайката и видяла Баба Меца и тя разкована лежи и диша тежко.Зайката се учудила и продължила нагоре и на една полянка вижда заека лежи мъртъв,а над него кръжат лешояди!
Заека се спуснала и прегърнала заека крещееки:-О мъжо,повече няма да правя това,10 сек....10 сек...Само моля те се събуди!Виж лешояди има вече над теб!
И той отворил леко едното си око и промълвил:
-Трай ма!От половин час ги чакам да кацнат!
:) :) :)
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Имало едно време един бухал и едно менгеме.
Бухалът казал:
-Бух,бух!
Менгемето казало:
-Брао,бе,Буха,дай да ти стисна ръката!

Малкото момиченце крещеше: Геврече,геврече..но не осъзнавше, че това е медената питка смъртно ранена...
Две баби седят на една пейка, 40 градуса жега. Едната казва на другата:
- Пенке, не ти ли мирише на мърша? Пенкееееееееееееееееееее! Пенкеееееееееееееее!

ае радвайте :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Аха, издирих гоо. Старо, ама златно ;)
ЦитатMrMax
19:18:04

2007-14-04

AnswerDeleteReport as insult/abuse

prosto nakraq 6te byda edin proslaven igra4 sega se ligava s tiq moi to4ici...[/quote]
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Малко хумор с UNIX команди:
# who | grep -i blonde | talk
# cd ~
# wine
# talk; touch; unzip; strip; gasp
# finger; gasp; mount
# fsck; more; yes; more; yes
# gasp; umount
# make clean
# sleep

Системния администратор - това е вирус, който се лекува с бира. ;)
Последна промяна от misterya на пон окт 22, 2007 3:59 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Правила за писане вЪв Форума

I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен ник, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
Задължително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ ? ? ?", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ ? ? ?", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА ? ? ?"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!

Направете си повече от една регистрация, безплатно e.

II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.

Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)

III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!1!11!!11!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae??!??!!?"
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.

IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - " "...
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...
Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "

V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива. :ok:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

Двама бързат за влака. Единият пита:
- Колко време имаме?
- Десет минути.
- А по моя часовник са само пет.
- Е, значи ти ще го изпуснеш.

-------------------------------------------------------------

- Келнер, да не сте си сменили готвачката?
- Да, как познахте?
- Преди космите в супата бяха черни, а сега са руси.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

В една пуста местност стоят двама полицаи; никой не минава. Гледат в далечината се задава кола:
- А, сега тоя ще го одерем. Поне 10 лв. ще му вземем. - казва единия полицай на другия.
Спират колата и питат шофьора:
- Аптечка имаш ли?
- Имам - отговаря човека и я показва.
- А пожарогасител?
- Имам - отговаря пак човека и го показва.
Полицаите разбрали, че не могат да хванат човека в грешка и го питат:
- А касетофон имаш ли?
- Имам.
- Я пусни нещо.
Пуснал човека чалга и полицаите започнали да танцуват.
- Какво правите, бе? - попитал ги човека.
- Танцуваме за теб, зер дадеш 10 лева. - отговорили му те.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Двама пияни спорят за това колко луни има на небето- 2 или 3. Решили да попитат попа:
-Попе, колко луни има на небето- 2 или 3?
-На кой ред чедо?

:c022:

а бре .. тука седя от 5 часа нито 1 пост няма .. май вече няма толкова сумнамбули :(
Последна промяна от reeves на ср окт 24, 2007 1:21 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”