[Apocalypse] VS jerk2

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
Контакти:

Мнение от jerk2 »

The_Fear написа:Цитат(The_Fear @ Oct 1 2007, 09:18 PM) човек не знае и кога да признае че е победен ... няма сми да те коментирам. Само за твое инфо бях против зануляването ти, но съюзниците казаха че съществуването ти вреди на имиджа ни ... Иначе без теб малко ми се обезмисля колонията :-( . На денонощие между 5-10 кръста си правех от теб ... не е много ама все едно имах още една планета ... както и да е ... хубавото е , че поне сега ще можеш да се съсредоточиш върху уроците ... никак няма да е зле :-)
оха опредлано ми се щеше поне тази тема да мине без обидни епитети без п*тешки сплетни и определяне на кои какво му трябва но с дебилното ти комплексирано птиче мозъче явно не може да се разберем аз победа от ваша страна не виждам победата ви е върхо човек които напълно ясно се вижда че не играя бил съм онлине преди битката по скоро от самото начало на полета и едвали знаеики че ме нападът ще оставя флот на планета или няма да рециклирам или поне няма да вдигна корабите на колониите пък и "имиджът ви" мхм не знам какъв в ие имиджът да имате някаква битка на зануляването ми браво не се и съмнявам че днес ще минеш без силни антидепресанти (днес ще са в по малка доза) но победа ... не виждам имате само 1 доклад това е
а да да не забравям твоите 5-10 кръста помня че за да си избиеш комплексите на голям касиер правеше някакви жалки атаки за по наи много ОБЩО 100к рес но понеже ми става жал зза теб и не смятам да се впрягам за някаква игра смятам да ти помогна и ако искаш да ти оредя преглед диагностика и хоспитализация в някое заведение за умствено изостанали и психичко болни хора като теб ако искаш ще ти дам гсм не се съмнявам че ще се отнесът към теб с необходимото разбиране внимание и доза медикаменти
Последна промяна от jerk2 на пон окт 01, 2007 8:49 pm, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца
The_Fear
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 11:44 am
Контакти:

Мнение от The_Fear »

хахаха овладей си нервите, все пак за теб всичко приключи ...очаквано :-) . Преди 2 дни ти писах , че ще приключи за съжаление така решиха в съюза ... преди ден приключи ... отречи ако лъжа. Демек ламе устиска по малко от 24 часа. Иначе си цар на оправданията и простотията ... само ще ти кажа , че само те ти останаха, останалото е в складовете ни :-)))

Иначе аз комплекси нямам ... за мен това е игра и в нея има бая народ които са по-добри от мен, но ти не си сред тях ламе ... залягай над уроците вече :74: , че хора ти се смеят и заради тоталната неграмотност. Рядко можеш да видиш едно изречение на 10 реда без нито един препинателен знак и без нито една вярно написана дума. Ужас просто...
Последна промяна от The_Fear на пон окт 01, 2007 10:29 pm, променено общо 1 път.
jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
Контакти:

Мнение от jerk2 »

Аз по спокоен не съм бил от одавна :) имам повече време за работа пиене всичко ...
Нека сега да ти обясня вие какво направихте хадес направи някаква битка срещо непазена планета - почти нищо там оня другия не му помня ника след като паднах с 35к точки и му светнах бяло реши да се прави на пилот срещу непазени колониии още по малко а ти на теб наи големия ти успех е че урева на всички колко съм подъл и лош и след повече от месец потроши повече от 1м гас в напразни атаки и 200 кръста :a013:

едит мистериа ако ми обясниш каде е надиграването си трия акаунта
едит2 angele т и ми даде 1 обещание че малко след началото на рунда че ще ми кажеш ника си в сървара още не си ми го казал чакам си го
Последна промяна от jerk2 на вт окт 02, 2007 6:41 pm, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

jerk2 написа:Цитат(jerk2 @ Oct 2 2007, 09:22 AM) Аз по спокоен не съм бил от одавна :) имам повече време за работа пиене всичко ...
Нека сега да ти обясня вие какво направихте хадес направи някаква битка срещо непазена планета - почти нищо там оня другия не му помня ника след като паднах с 35к точки и му светнах бяло реши да се прави на пилот срещу непазени колониии още по малко а ти на теб наи големия ти успех е че урева на всички колко съм подъл и лош и след повече от месец потроши повече от 1м гас в напразни атаки и 200 кръста :a013:
А бе, защо просто не си признаеш, че си изигран и неможеш да играеш?! Аз, например си го заявявам най-редовно, че немога да играя. :a086: А ти: хем неможеш да играеш, хем неможеш да пишеш, хем се обясняваш, като бивша к*рва - станала монахиня...
Последна промяна от misterya на вт окт 02, 2007 9:34 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Време си беше за Джърк :) А колкото до Дъ Фиър - що не си с твоя си ник? :) Просто ми е любопитно ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Mastara2004 написа:Цитат(Mastara2004 @ Oct 1 2007, 12:43 PM) чакам го :)
ако дойде с тази армия :)
Каниш ли ме . А с какво ще дойда - ще видим . Ти само кажи че си мераклия .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
armageddon
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 06, 2007 6:54 pm
Контакти:

Мнение от armageddon »

Аз доклад не виждам никъде :dizzy:
lidera na armageddon
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

armageddon написа:Цитат(armageddon @ Oct 6 2007, 09:35 PM) Аз доклад не виждам никъде :dizzy:
Защо не четеш преди да пишеш :dizzy:
reeves написа:Цитат(reeves @ Oct 1 2007, 01:38 AM) има битка .. даже 4 (ако последните 3 се броят за битки .. ) - крият се в емотиконите .. по-точно в :crazy_pilot:

супер е битката .. браво .. ама да беше ги сложил като хората тея бекъпи ..
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”