Legends May Sleep But They Never Die !
Пожелавам ти още много успешни битки срещу пургаторци !
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Каса Тийм обаче някакси с по голямо достойнство от вас...ko-staa написа:Цитат(ko-staa @ Sep 20 2007, 12:39 PM) Хм каса тийм показват зъбкиНещо което отдавна не съм виждал
Радваите се на успеха няма да е за дълго очаквайте ответния удар
![]()
Като нулирате съотборник ли?Джъст информативно питам?seazar написа:Цитат(seazar @ Sep 20 2007, 06:06 PM) бре..и аз от цялата работа нищо незнам,голям адреналин, голяма тръпка..голямо самочувствие...да ми беше казал поне ,а не като някоя мишка която цвърчи от дупката си и която поне 5 пъти съм и казал че няма да я занулявам...и ся да се направи на голям играч,ама то всяко чудо за 3 дни,имало една такава приказка,явно боклуците във вселената са повече отколкото мислех,ще го имам в предвид и занапред
историята която си писал по горе е пълна с лъжи..видя ,че си делнах колонията до тебе и после аз съм бил крив...за тея неща си има л.с...затова и те питах защо ми се правиш на войник и в такива случаи ,аз като задам въпрос ,чакам отговор, така правят нормалните хора,евала играеш 20/24, но това не те прави играч,запомни го и си го набий в главата и като имаш претенции ,че не си някой 15 годишен пубер, поне се дръж като такъв.Донякаде го отдавам на ..как го каза, адреналина..все пак първа битка..радост и щастие , не стават такива работи често,вземи си почини малко , да не получиш някой инсулт от напрежението и така наречения адреналинZNZ написа:QUOTE(ZNZ @ Sep 20 2007, 04:46 PM) Цитат(seazar @ Sep 20 2007, 06:06 PM)
бре..и аз от цялата работа нищо незнам,голям адреналин, голяма тръпка..голямо самочувствие...да ми беше казал поне ,а не като някоя мишка която цвърчи от дупката си и която поне 5 пъти съм и казал че няма да я занулявам...и ся да се направи на голям играч,ама то всяко чудо за 3 дни,имало една такава приказка,явно боклуците във вселената са повече отколкото мислех,ще го имам в предвид и занапред.
Mоля само без обиди а к'во ще кажеш ? Заради вас за се случи това или по точно заради твоя съюзник fntsy , който все ме затрупваше с лс. в които отправяше само заплахи към менa търпението ми се изчерпа когато преди 2-3 вечери стана така че нямах достъп до булфа и fntsy това добро дете реши да ми счупи 400 транса които седяха на колониите ми по 100 и не малко рес да ми открадне даже си пазя още докладите в записки
.