[™PITBULLS™]varkulak vs[HeavyMetal ]LeK_LaZeR

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Sep 18 2007, 08:11 AM) Въх, не мислех, че ще го кажа, ама битката е страхотна - изобщо не гледай изказванията "на загуба си", обиковено идва от хора, които никога през живота си няма да направят читава битка, освен като защитници или срещу некой и друг транс, само да не земе да им утрепе корабче ;) А не се заяждай и ти, щот... колегата ти е казал що. Мери си приказките ;) .

Хубаво е да има и такива битки, жалко, че скоро ще свършат - повечето си играят с могъщата флота от рецита и трансове, другите са в Алианс, както обикновено :}. Много як топ имаме тоя рунд, съчувствам му на всеки регнал се :}.

load не разбрах хвалиш ли ме но както и да е,битката съм на загуба наистина рециклажа които съм показал сам го обрах в последните минути правих рецита,атаката я бях пратил на 3 часа и половина защото нямах рецита бързо напраих рецита,и ги пуснах от първа съм летял с 3 рецита и от втора с 6 останалото е за хиените,а колкото до битката и аз не я смятам за добра но тоя флот точно за тва съм го напраил така,в момента мисля че един илио двама играча с по 1000 точки побвече от мене имат само с 1 или 2 кръста повече от колкото аз,я по друг начин не умея да играя,само на флот мога даже мисла и тоя рунд да не играя с мини щото просто никога не сам играл и не ми е лесно на мини,че си праскам флота и които ми падне под мастара,кво друго да обяснавам,битка меле,какво повече искате,в момента никои няма флот,забелязал сам че ники год или по точно ван хелсинг е решил и тои флот да праи имаше с няколко кръсчета по малко от мене по последна информация,затва мисла да заминавам на тама :a055: тоя рунд ше пътувам с планетки до секи които ме е подстрекал,нищо лично,просто забава от моя страна,искам битки нищо повече
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Ехооооо..... вижте какво пише горе :
Bulfleet.com - Official Forums > Bulfleet Tribune > Bulfleet Tribune Вселена 2 > [™PITBULLS™]varkulak vs[HeavyMetal ]LeK_LaZeR

да ви прилича на официална спам зона.....

та хайде.... споровете там....

тук темата се затваря, ако съм на кеф по-късно и ще я почистя :)

п.п.
дебата се прехвърля тук http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... ntry425768
Последна промяна от CORWIN на вт сеп 18, 2007 2:48 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”