LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Sep 18 2007, 08:11 AM) Въх, не мислех, че ще го кажа, ама битката е страхотна - изобщо не гледай изказванията "на загуба си", обиковено идва от хора, които никога през живота си няма да направят читава битка, освен като защитници или срещу некой и друг транс, само да не земе да им утрепе корабчеА не се заяждай и ти, щот... колегата ти е казал що. Мери си приказките
.
Хубаво е да има и такива битки, жалко, че скоро ще свършат - повечето си играят с могъщата флота от рецита и трансове, другите са в Алианс, както обикновено :}. Много як топ имаме тоя рунд, съчувствам му на всеки регнал се :}.
load не разбрах хвалиш ли ме но както и да е,битката съм на загуба наистина рециклажа които съм показал сам го обрах в последните минути правих рецита,атаката я бях пратил на 3 часа и половина защото нямах рецита бързо напраих рецита,и ги пуснах от първа съм летял с 3 рецита и от втора с 6 останалото е за хиените,а колкото до битката и аз не я смятам за добра но тоя флот точно за тва съм го напраил така,в момента мисля че един илио двама играча с по 1000 точки побвече от мене имат само с 1 или 2 кръста повече от колкото аз,я по друг начин не умея да играя,само на флот мога даже мисла и тоя рунд да не играя с мини щото просто никога не сам играл и не ми е лесно на мини,че си праскам флота и които ми падне под мастара,кво друго да обяснавам,битка меле,какво повече искате,в момента никои няма флот,забелязал сам че ники год или по точно ван хелсинг е решил и тои флот да праи имаше с няколко кръсчета по малко от мене по последна информация,затва мисла да заминавам на тама