[ЙО-ХО-ХО]Antihrist & [HeavyMetal]Alien4ever
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Цитат(Rumpolino)Поздрасления за битката,но тя не е първата,в началото на играта отказвахме един двама,просто не постваме битките тук за да не избиваме комплекси заразлика от някои хора.Битката наистина е красива.Въркулако ти много говориш ама те видяхме миналия рунд,а и по полека,че ти заплаши половината вселена,че няма да я бъде и,че ще я занулиш.МрМакс ряпа да яде с кви скорости си бе човек през няколко минути зануляваш на ред.Ама аман,поздравяваме ви за битката а вие се репчите![/quote]
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
-
Antihrist
Цитат(Rumpolino)
Поздрасления за битката,но тя не е първата,в началото на играта отказвахме един двама,просто не постваме битките тук за да не избиваме комплекси заразлика от някои хора.Битката наистина е красива.Въркулако ти много говориш ама те видяхме миналия рунд,а и по полека,че ти заплаши половината вселена,че няма да я бъде и,че ще я занулиш.МрМакс ряпа да яде с кви скорости си бе човек през няколко минути зануляваш на ред.Ама аман,поздравяваме ви за битката а вие се репчите![/quote]
Ето заради такива хубавци мразя да поствам битки във форума
Сега излиза,че избивам комплекси,така ли Мартинчо???
п.п.Повече моя битка няма да видите във форума.Приятна игра на всички.
Поздрасления за битката,но тя не е първата,в началото на играта отказвахме един двама,просто не постваме битките тук за да не избиваме комплекси заразлика от някои хора.Битката наистина е красива.Въркулако ти много говориш ама те видяхме миналия рунд,а и по полека,че ти заплаши половината вселена,че няма да я бъде и,че ще я занулиш.МрМакс ряпа да яде с кви скорости си бе човек през няколко минути зануляваш на ред.Ама аман,поздравяваме ви за битката а вие се репчите![/quote]
Ето заради такива хубавци мразя да поствам битки във форума
Сега излиза,че избивам комплекси,така ли Мартинчо???
п.п.Повече моя битка няма да видите във форума.Приятна игра на всички.
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Цитат(Rumpolino)Антихристе с теб съм играл в съюз доста време и наистина много те уважавам,не само като човек,а и като играч.Незнам дали съм бил ясен с коментара си,но не се отнасяше към теб това с комплексите,а към Ангела и Въркулака.Просто неискам да почна да вадя въркулака какви ги е ръсил,че ще се самоубиеш,а на някои хора им трябваш.Сега идва време въркулака да засели при мен и да почне да си мисли,че съм се здухъл.Познах ли въркулаче?[/quote]
Искам наказание за това, че поствам от името на наказан потребител .
Искам наказание за това, че поствам от името на наказан потребител .
Последна промяна от mega_alien на пон сеп 17, 2007 1:23 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Румпи, споко...ние с въркулака теглихме чоп(е не баш, ама все едно) - ти се "падна" за мене
rumpolino
2007-17-09 16:38:31 Докладвай
Аз да не съм разменяем та си
избирате за кой да съм?

rumpolino
2007-17-09 16:38:31 Докладвай
Аз да не съм разменяем та си
избирате за кой да съм?
Последна промяна от Fallen_angel на пон сеп 17, 2007 1:39 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
to4ilimonada
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
- Контакти:
Цитатvarkulak
коментар Днес, 12:28 PM
Коментар #3
Какво да кажа,радост за очите да виждам метали пак касирани или омазани,антихриста не е случаен играч и предполагам още много ще омаже dizzy.gif
важното е наще каси от металете и другите,даса доходни b020.gif[/quote]
Я да вземеш са пооспокоиш малко . То се занй ,че вий губите!!!
коментар Днес, 12:28 PM
Коментар #3
Какво да кажа,радост за очите да виждам метали пак касирани или омазани,антихриста не е случаен играч и предполагам още много ще омаже dizzy.gif
важното е наще каси от металете и другите,даса доходни b020.gif[/quote]
Я да вземеш са пооспокоиш малко . То се занй ,че вий губите!!!
JPS написа:QUOTE(JPS @ Sep 17 2007, 04:17 PM) Ние ще спечелимКоито и да сме.
Ама естествено бе джи/пи/
че,тва сички го знаем,требва да видиме дали ше успееме и тоя рунд да ти оредиме,
Румпи,ангела не ми разреши да хвърлям гюбеци по тебе,тои каза че ся ти меси баница с гарнитура от тиква и кисели краставички покраи нея,искал да я изсипе цялата манджа върху твоето творение от диди,маслинки и глогинки,а я после ше минавам само да обирам кокалчета,трохички и малки костички
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
JPS написа:QUOTE(JPS @ Sep 17 2007, 04:51 PM) А ти защо си мислиш че аз не съм от ваща страна?
защото се криеш джи пи кви
ако случаино си покажеш ника тоя рунд няма да оцелееш,но всички знаем че ше се криеш,цялата вселена те е разбрала що си и колко струваш,затва никои не те харесва,мене орталъка ма мисли за зъл а я просто се забавлявам,че то за кво е играта,но те предупреждавам гледаи да не разбереме в кои саюз си и с кои ник си,щото и тоя рунд ше си дадеш ужкем акаунтчето нали
като захапем -не пускаме