[Insomnia]Regis Vs. Който дойде

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Мухахахаха, за това ли било бе... Регис седеше до мене докато се делваше с целия наличен рес на планетата... а падна с 11к защото си удари флотата във един идиот и после в себе си защото ми дължеше 1млн рес и нямаше как да ми го прати.

И Администрацията е уводемоне своевреммено.

Иначе бобак, знам за твойте желания да ми чупиш сателитите, но дигни 1во малко тея точки и после пращай атаки, а не да караш приятелите да ми чупат сателитите...
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Брей, учуден съм, че правилно е сметнал с колко точки е паднал Regis. Е, друг е вАпроса, че той на "паднал" казва "качил" и на "Regis" - "load", ама важно е усилието :) :lol:
Утре сигурно ще ме докладва, че съм играел с цели 5 планети и имам Танкери... omG... :)

А темата май е за... кхм... ;)
Последна промяна от LoaD на пет юли 13, 2007 10:55 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 13 2007, 11:54 PM) Брей, учуден съм, че правилно е сметнал с колко точки е паднал Regis. Е, друг е вАпроса, че той на "паднал" казва "качил" и на "Regis" - "load", ама важно е усилието :) :lol:
Утре сигурно ще ме докладва, че съм играел с цели 5 планети и имам Танкери... omG... :)

А темата май е за... кхм... ;)

Няма ли никой ключ за катинара бре :p140: Битките видяхме но си мерете шлиферите на бойното поле не тук :P
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”