[UniteD] bojo1976 vs. [DmX] Vladi_mankov1993
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Да, сега е наред.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
ахаха недеи недумаи смеxориики освен ако битките неси ги запазваш за себеси без да ги показваш на массово ....steff1 написа:QUOTE(steff1 @ Jun 5 2007, 10:46 AM)
Браво Bojo....Продължавай в същя дух да мажеш
UniteD са в атака често T-J....
Просто не сме често във форума
![]()
_________________________________________________________________________________________
SEYMOUR FOREVER
Последна промяна от Lubcho на вт юни 05, 2007 11:36 am, променено общо 1 път.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Ми ще ги показвам където искам и АКО искам. Ти проблем ли имаш с това?ахаха недеи недумаи смеxориики освен ако битките неси ги запазваш за себеси без да ги показваш на массово ....
_________________________________________________________________________________________
SEYMOUR FOREVER
Последна промяна от steff1 на вт юни 05, 2007 5:45 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
`Raziel` написа:Цитат(`Raziel` @ Jun 5 2007, 10:21 PM)
Ех ама няма ме толкова време и нищо не се е променило...кучетата си лаят,кервана си върви Saymour падат един по един...
ООО скъпи разиел от кога не те бях виждал
Виждам, че "лаеш" срещо SEYMOUR. Първо виж UniteD как почти всички ми позеленяха и тогава лай
Последна промяна от T-J на ср юни 06, 2007 10:14 am, променено общо 1 път.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
- `Raziel`
- Майор (Major)
- Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
- Контакти:
Ей малчо не мя ядосвай да не ти извия врата!Първо аз не лая а говоря защото за разлика от теб съм човек!
2.Не ме интересува ако ще и пембяни да са ти станали
3.какъв дуел те гони бе моето дете я се поразрови из архивите, че аз овършах половината ви съюзче и най-накрая се бих с човек който разбира от тази игра, а не с тойте съотборници на който през ден бродих по планетите ама нямаше един дето да излезе и да каже да се бием
2.Не ме интересува ако ще и пембяни да са ти станали
3.какъв дуел те гони бе моето дете я се поразрови из архивите, че аз овършах половината ви съюзче и най-накрая се бих с човек който разбира от тази игра, а не с тойте съотборници на който през ден бродих по планетите ама нямаше един дето да излезе и да каже да се бием
Последна промяна от `Raziel` на ср юни 06, 2007 6:00 pm, променено общо 1 път.
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]