[ Tамплиери ] ДАФИНКА vs [ W.T.P. ] niki_naa
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
А така сега да кажеме истината в деня когато стана всичко аз бях лидер сутринта ники наа излезе от саиуза аз не забелязах (шматка сам си ) след това вечерта получавам молба за присидиняване от негова страна приех го и след това вечерта получавам лс от валов че ники наа е предател сабираме се един конферентен час и разясняваме проблема оказва се че ники наа е докладвал флотите ни на дафинка и корахмор и се е пробвал да влезе в тамплиерите с думите ПРИЕМАТЕ ЛИ ПРЕДАТЕЛИТЕ
но корахмор е отказал след няколко минути получавам и молбата за приемане от ники наа кам корахмор решението е вззето и ники наа е отстранен от саиуза след тази постапка питбулите се оттеглихме от това обединение поради това че не ги познавахме може и те да са предатели........ не знам кога е паднала планетата на ники наа или бил ли е в саиуза !??! не ме и интересува вече обединение никакво оставаме си само вярните членове ако има ново попалнение ште седи без генералство в саиуза!
ПП. Благодаря на корахмор за честната постъпка от ПИТБУЛЛС и аиде воината продалжава
а и др питбулл няма занулен аз предопреждавах за сеиваните ама кои ме слуша вече нямаме нищо общо с W.T.P
но корахмор е отказал след няколко минути получавам и молбата за приемане от ники наа кам корахмор решението е вззето и ники наа е отстранен от саиуза след тази постапка питбулите се оттеглихме от това обединение поради това че не ги познавахме може и те да са предатели........ не знам кога е паднала планетата на ники наа или бил ли е в саиуза !??! не ме и интересува вече обединение никакво оставаме си само вярните членове ако има ново попалнение ште седи без генералство в саиуза!
ПП. Благодаря на корахмор за честната постъпка от ПИТБУЛЛС и аиде воината продалжава
а и др питбулл няма занулен аз предопреждавах за сеиваните ама кои ме слуша вече нямаме нищо общо с W.T.P
Последна промяна от werty на пон юни 04, 2007 4:36 pm, променено общо 1 път.
....
-
SmallVille
- Редник (Private)
- Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
- Контакти:
е видахте ли werty колко е умен хоп сменя името и вече нямат занулен играч, като занулят някой от ваще сменяте името на съюза и готово не е занулен от ваще ахаха ...
Дафинка вземи направи малко флота че в 3 рунда те рециклирам не се надувай с тази малка флота че докувиж си пратила бостана на по умен и добър играч и ти го обере бостана...
Дано на защитника не му е паднала и флота/ако има такава
Дафинка вземи направи малко флота че в 3 рунда те рециклирам не се надувай с тази малка флота че докувиж си пратила бостана на по умен и добър играч и ти го обере бостана...
niki naa беше отстранен вечерта преди падането на планетата му а аз и валов напраихме на ново саиуза и фрупи доиде с нас ако искаш питаи и валов и фрупи или някои от W.T.P да ти покаже масовите които сам пуснал и за справка питбулите са варкулака аз валов и фрупи в момента и преди обединението фрупи не е занулен вапреки че падна доста с точките занули един защитник ако настоявате и доклада ще получите !SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Jun 4 2007, 04:48 PM)
е видахте ли werty колко е умен хоп сменя името и вече нямат занулен играч, като занулят някой от ваще сменяте името на съюза и готово не е занулен от ваще ахаха ...
....
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Отговор от Дафинка-
Здравейте благодаря за коментарите страхотни са
не е важно колко флота имам и кой щял да ме спука
всичко е от значение но ето това е най важно това е първа планета паднала в рунда и то на враг на съюза.
за мен това е най важно благодаря за отделеното внимание късмет на всички.
дафинка
Здравейте благодаря за коментарите страхотни са
не е важно колко флота имам и кой щял да ме спука
всичко е от значение но ето това е най важно това е първа планета паднала в рунда и то на враг на съюза.
за мен това е най важно благодаря за отделеното внимание късмет на всички.
дафинка
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
да внеса малко яснота, за тези които не са в течение:
1.Дафинка подпука със ЗНС ники_наа и му събори сгради няколко пъти.
2.ники_наа се уплаши и подаде молба за да постъпи в нашия съюз...
3.написах едно лично съобщение до valov_vr (или до vlge... не помня вече до кого беше) за това, че техния човек е подал молба при нас, за да знаят че е предател.
И пак повтарям, този ники_наа НЕ Е давал никаква информация за флоти... той не е булфлийт генерал... така че няма как да го направи.
Уважаваме противниците си... макар и да се налагаме яко
1.Дафинка подпука със ЗНС ники_наа и му събори сгради няколко пъти.
2.ники_наа се уплаши и подаде молба за да постъпи в нашия съюз...
Код: Избери всички
2007-03-06 17:42:24 Докладвай
niki_naa [2:268:2] (71453 точки) иска да се присъедини към твоя съюз. За да го приемеш кликни на линка отдолу.
Приеми niki_naa в съюза!
Отговори Изтрий
И пак повтарям, този ники_наа НЕ Е давал никаква информация за флоти... той не е булфлийт генерал... така че няма как да го направи.
Уважаваме противниците си... макар и да се налагаме яко
Последна промяна от korahmor на пон юни 04, 2007 6:02 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
що не вземете да поздравите момичето(ако е момиче,че сега не мож позна кой под кой ник играе)за добрата битка,ами си мерите................. .на победителите да продължават все така и да се пазят че всичко е фортуна и се обръща,на победените по-малко да говорят и повече да действат.
Последна промяна от niki_god на пон юни 04, 2007 5:55 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Дафинке поздравления но чак това да е битка ники год я коригираи малкоniki_god написа:QUOTE(niki_god @ Jun 4 2007, 05:54 PM)
що не вземете да поздравите момичето(ако е момиче,че сега не мож позна кой под кой ник играе)за добрата битка,ами си мерите................. .на победителите да продължават все така и да се пазят че всичко е фортуна и се обръща,на победените по-малко да говорят и повече да действат.
....