[Криеница]pin vs. [PITBULLS]WERTY

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хмм пак ще започна от начало
Вчера пин ми писа за евентуална битка и аз му казах кординати и той каза ще говориме после
То тук добре , после ми казва че Мр Факс искал част от рециклажа и аз казах окай покривам си щетите и ще се разбереме . Хмм та аз можех да съм на мястоно на Верту !?! Хмм едва ли .... за разлика от него аз се съмнявам във всичко и още повече в полет от сорта на цял ден :c022:
Що съм те оплювал ..... щото го заслужаваш и таки си го направил сам :c022:
Това че си ми приятел или си бил такъв не дава ли ми право да говора и негативно за постъпките ти !?!
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

MrBlack написа:QUOTE(MrBlack @ May 13 2007, 05:47 PM)
Кой умник ми преправи коментара БЕЕ !?!?!? А ???

MrMax ме помоли да напиша това тъй като е баннат за известно време и ако моля да не ми се пипа коментара !!!! Нямате никакво право да го правите

МрМаx :

Хей,хей какво искате бре,все пак пин е от моя съюз,нормално е да подпомогне за нашето развитие на нас,а не на непознати :) Киси мислех те за приятел,но явно ти си като всички останали,явно не може да се разчита,за 5ккк би изгубил приятелство,за 5ккк би напсувал някой?!В топа съм,дам,за разлика от др най-различни спамери,защо ли те не са,може би защото много им знаят устите,е пожелавам им повече игра,по-малко спам...И Ворхеес,моля те престани,ще помоля някой да му разкара опциите за подправяне на подписи,дали съм налят,налят съм,но съм налят с добра кауза,все едно 1 милка се стига без наливане,без тия ;) И без лоши чувства
А бе МрМах по добре да ми беше казал нямаше да гоня рециклажа и да разкарвам ники вас на къф се праиш на мизерник ли само да разкарвам хората трябваше да кажеш наи малкото штях да ти го пратя................................... :p140:
....
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

ЕЙ , ЕЙ , ЕЙ..
Недейте така.. Той е МрМакс - софийския (с)топаджия ( Рояле , много ме кефи тоя лаф :> ).. На него му е позволено да се налива.. Ама той е от съюза бе , на него ще помогнете. Не разбрахте ли ? Или вие играете "Българската ОнЛайн Ламугерска Игра"....
И ние ядеме Доматите с колците , Макс .. И ние ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само не знам какво ме месиш мен в цялата история.. И аз искам да съм топаджия като теб , научи ме...
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Vorhees кой ми преправи коментара ?!?!? аз не бях писал наливал ?!??!

Май ти имаш тая длъжност или се лъжа ?

Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

лъжеш се всевишния беше :crazy_pilot: :lol: :lol: :lol: :lol:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ May 13 2007, 09:43 PM)
лъжеш се всевишния беше :crazy_pilot: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ма и твоя хумор е забавен..още некоя смешка да кажеш да се "посмеем"

Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

м немога прекалено много ми е смешно и не ми идва нищо на жалкия акъл :S
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
3@Hy/\u7e/\
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 28, 2007 4:18 pm
Контакти:

Мнение от 3@Hy/\u7e/\ »

АХаххахахХАХАХАХХа Мр Макс-Детето чудо! :lol: :lol: Смях в залата :) Това за софийския (с)топаджия направо ме разби :) :a055: Дам,прави добри наливания :) И на него му правят де :lol: Браво на (с)топаджията-моят ИДОЛ!
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Да изкажа коментар,кратко и ясно
Битката е доста добра,рециклажа е при мен,верти сори,че не съм ти казал,но за справка питай лидера си в 2 вселена,друг път щеше да ми го дадеш,а Мариелче,как може да мислиш такива тъпни,че паляка иска да се маха от 2 ?
Еми ако иска щеше,аз мога ли да го върна :lol:

Та писах до админите за ворхеес,моля да се вземат мерки,те си знаят за какво :a055:
и не съм топаджия 27 място никак не е добре,1 милка без наливане - да,да Ройален ти до 300к не можеш без наливане :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”