9th Legion vs Emperors 2:0?

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

глупост ,не глупост -това е .
случват се грешки . при нас винаги ,както и да е.
радвам се ,че атила го удари . м/у другото се очакваше съвсем друг резултат.
трябваше и аз да литна . и танкери да докараме . но всичко е станал за част от секундата дето се вика :>
Като защитника е за толкова кратко оффлине нямаш време да мислиш за танкери и т.н
по нагоре нападателя каза своето мнение -че обича да си разбива флота през време на рунда ,а не през детмача -лично мнение .
успех на нападателя . успех и на емперорс. и нека по добрия да победи ...

за драгон и ангела - момци ..аз атакувам непрекъснато , почти винаги полетите ми са заети на макс..
пълно е с и-та.. щом от 3та грабя в 1ва и 2ра галактика.. явно на повечето им е омръзнало и разчитат вече само на добива от мините ,или някой случаен рециклаж..
а моднах защото имах семейни проблеми ,още 1 нещо което не ви засяга.

и андро дига точки , и румили - и всички дигате точки ,какво лошо има това ?? ако това ми кажете..
Просто зависта е голямо нещо явно..

значи сега аз не трябва да си изхарча ресурса ,защото ще дигна точки.... омг....

но за кво пиша и аз не знам .. квото и да кажа вие си знаете вашето..
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Jorhes, друже, дай и аз да ти налея бе? Една биричка искаш ли? Да улабиш нервите, да се почувстваш късметлия, да разбереш защо си Жорхес Победоносец???
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от vorheeees »

Jenshen73 написа:Цитат(Jenshen73 @ May 5 2007, 09:25 PM)
Jorhes, друже, дай и аз да ти налея бе? Една биричка искаш ли? Да улабиш нервите, да се почувстваш късметлия, да разбереш защо си Жорхес Победоносец???
Е за утре - именния ми ден ..Предупреждавам Емперорс ,че много яко ще се налея... ама много..
приемам и другите да ме наливат ,не е проблем :) ))
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

айде аз ще те налея с една каса бира :D съгласен :?
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Rumburak
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 01, 2006 12:50 pm
Контакти:

Мнение от Rumburak »

Ворхис естествено че от толкова седене пред компа ще сбъркаш, то няма 2-ри като теб да бъде наказван от админите толкова пъти, а именният ден не ти е извинение а страх. Виж Атила е друга мая, макар и прекалено назад от битката прие моето предизвикателство и загуби с чест последния си флот от 502 кръста. Макар и противник му правя евала, че не си дигна флота. Но че ти си следващият няма спор.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

спокс уе аз съм бил вече в болница с алкохол :D и пак си напраих сейва :D за него една каса че да не му стане лошо :D за мен 2 леко да подпийна :D
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от vorheeees »

Rumburak написа:Цитат(Rumburak @ May 5 2007, 10:23 PM)
Ворхис естествено че от толкова седене пред компа ще сбъркаш, то няма 2-ри като теб да бъде наказван от админите толкова пъти, а именният ден не ти е извинение а страх. Виж Атила е друга мая, макар и прекалено назад от битката прие моето предизвикателство и загуби с чест последния си флот от 502 кръста. Макар и противник му правя евала, че не си дигна флота. Но че ти си следващият няма спор.
толкова пъти ?1 път за ситинг ? толкова пъти.. така ли O_o ...Верно ли ?? Именния ми ден си е мой . .Ще правя квото си искам .. Не знам какво ме чака..Само знам,че теб те занулиха.. Мен не ,няма и да стане...А случайно Атила да те предизвика? Не съм сигурен дали е последния му флот.. Като гледам статуса има още флот дето се строй...А че ти си каса не е спор също...
DEGRAD3 написа:Цитат(DEGRAD3 @ May 5 2007, 10:41 PM)
Ами аз кво да кажа битката красива и поздравления за Атила.Доказа,че не е човек играещ за статистика,но май не всички в съюза му са така :c022:
П.П. А относто именника за който говорите алоу, младежо, за пореден път ти казвам да земеш да си видиш годините и докато е време откажи ги тия каси бира който ти обещават,че да не те четем по вестниците (малолетен прият в селската болница с алкохолно натравяне причинето от една бира) :lol: :lol:
що ? Дали ти ще ми кажеш ?? Кво ще си правя си е моя работа?
BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ May 5 2007, 10:43 PM)
спокс уе аз съм бил вече в болница с алкохол :D и пак си напраих сейва :D за него една каса че да не му стане лошо :D за мен 2 леко да подпийна :D
вини ,някой ден искам 2мата да сме в 1 отделение касоооооооо..сестра ти..кхъъъъъ
DEGRAD3 написа:Цитат(DEGRAD3 @ May 5 2007, 10:48 PM)
Е то и мод да пусне няма проблем.Очакваме го точно сега да стане това,но друго исках да кажа,а не това,че ще го занулят,изтрия,накажат или каквото и да е,а че се прави на много ама наистина много по-голям от колкото е всъщност и ако някой го знае какво представлява най-много да седи и да се забавлява над глупостите му... :lol: :lol:
От лека вечер на всички бойни тук.. :p140: :crazy_pilot:
ей ,страшен си .. направо толкова ме стана страх ,че си поисках кода... виж сега - как ще играя ,кога ще играя ,защо ще играя ,кво ще правя си е лично моя работа.. ти можеш квото искаш да си твърдиш... толкова ти е умствения багаж.. утре няма да модвам ,утре ще се наспя.. ще модвам към 11ти ,когато ще ида до ВТ с училището..
Колко съм голям ? Кви са тия глупости - не съм се правил ,че съм голям .Всеки знае на колко години съм . . И какво общо има това О_o??
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Извинявам се за офф-а....Ворхи, стигна се дотам съотборниците ти да ме търсят за помощ с рециклажа, понеже на теб ти се спяло/не ти се отделял полет за рециклиране

Страшна отборна игра.Думи немам.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”