[ЪпсурД]petarmir4ew vs kristin
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
Ми то ако си мислиш че така се прават сателити когато имаш ресурс пуснеш по 100-200 и чакаш да си ги направиш 6к без да ти ги рециклират требва да си много неориентиран иои накратко казано noob.
Браво на ЪпсурД правилно си е постъпил човека.
Едит: някой, дет е правил сателити на парче
Много ти разбира главата на теб как се прави. Можеш ли да ги опазиш, няма никакъв проблем да ги правиш и един по един. Правено е вече. Аман от форумни експерти. Noob!
Браво на ЪпсурД правилно си е постъпил човека.
Едит: някой, дет е правил сателити на парче
Много ти разбира главата на теб как се прави. Можеш ли да ги опазиш, няма никакъв проблем да ги правиш и един по един. Правено е вече. Аман от форумни експерти. Noob!
Последна промяна от MightyOne на пет май 04, 2007 11:44 am, променено общо 1 път.
Hell was full so...
i came back!
i came back!
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Правилно - друг път. Крис, знам че боли и мен ме прецакаха така ...
Нищо, пак ще ги направиш ... ама не е там въпроса ...
Нищо, пак ще ги направиш ... ама не е там въпроса ...
Последна промяна от VaN__ на ср май 02, 2007 8:52 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]