Rosen_00 vs bot(Изтрил се)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Аз ли си мисля, че на Администрацията им писна и се оттеглиха ? Гле'й кво става в 3-а, Харда и 1-а !!! Просто ако искам и аз мога да не пребъда, а да пребъга и да видите кво става. Ама не искам. Ше грая честно СЪС или БЕЗ Администрация ! Просто вече на хората им е писнало от бъгове и са се махнали !
So we crawl.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

:p019: лично мене би ме било срам да постна такава битка!я ми кажете къде има атака 1200 и защита 1100%.ве4е не се учудвам че хора на по 35 к имат по 700 круста на найсе ниво.или аз смятам грешно или някои бъгва така както и хера не може .
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Apr 27 2007, 11:18 PM)
:p019: лично мене би ме било срам да постна такава битка!я ми кажете къде има атака 1200 и защита 1100%.ве4е не се учудвам че хора на по 35 к имат по 700 круста на найсе ниво.или аз смятам грешно или някои бъгва така както и хера не може .
Преди въвеждането на расите на 36к - 600 кръста(7мо ниво)+2 планети с добри мини+рециклатори да си изнасям боклука.А за един нокс, който няма мини - в момента е съвсем реално.Няма нищо невъзможно.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

ДА възможно е за сметка на скоростите и шпионажа.ама все пак точно затова питах куде има атака 1200% и защита 1100%.и пропадналия ангел пак говори глупости.пак питам 1200% на 1100%?!или на това никои не обърна внимание?!!!!!!!!
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

За сведение и скорости и шпионаж си имах...а колкото до процентите - явно ти не си разбрал, че е грешка при надписването на тези ботове.Оставям на теб изводите.

П.П.Чакай да ти повторя, че знам ли те - тия акаунти са изкуствено създадени, с напълнени догоре складове(22,6 14,5 и 8,5 милиона за различните по сила) и са със определена флота.В раздел Новости, Вселена 1 има точните параметри.ПрИмоция за почивните дни от администрацията.Сега зацепи ли?
Последна промяна от Fallen_angel на съб апр 28, 2007 1:16 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Като са грешно написани, флота на росен върнат ли е? Дадено ли му е това което е щял да вземе ако бота беше правилно написан с нормални проценти???
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Че и отгоре е дадено.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”