PITBULLS(varkulak)vs[ (Fellowship)Dominator

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

SeXy
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 10:20 am
Контакти:

Мнение от SeXy »

Хахахах , боже.. оставам без коментар , флота ти не ми е виждаш сутрин(лично ти неможеш ме спай а тези които ме шпионират гледат празна планета без флот) защото съм на даскало сутрин и си правя севан до преди даскало зада вида дали някой може да опаткам, като стана вапрос за флоти.. аиде недеи ми казва кой я забравял и т.н защото точно твойта преди 3 дена беше я оставил на земята от 2 презноща до 7 сутринтА(когато те спай) имаш късмет че флота ми беше на севан, още към 5-6 часа и оставаха да се върне. Аре махайте модовете и стига говорете,бтв сам ти казах че няма да ви спамя в темите,просто ми беше чудно защо и 2-мата си пуснахте модове едновременно. Аре стига приказки и тва е.
Последна промяна от SeXy на ср апр 18, 2007 7:04 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

на кои ги говориш че ше спреш да спамиш та ти си продалжаваш наи редовно,незнам на тебе кои ти е наи големия враг ама на мене ми е нета а не някви хлапета дето ми се прават на отворени.

и другото нещо което ше кажа,админите искат истории да слагаме когато праиме битка и постваме нова тема,ама когато някои като тебе ми оспамва цялата тема и тя започва да прилича на нищо и никои не чисти темата,моля админите моите теми да бъдат чистени от спамари като тебе и да си има мерки също срещо такива децки изказвания,аз лично се разбрах с лидера ти да говори с вас да не се спами в форума за да не си петниме темите а и самия форум,аз говорих с хората си и се разбрах с тях да не се спами,и така стана никои не ви оспами нито една тема,ама лично ти нямаш спирка

моля някои админ да заключи темата,защото е опетнена от всяка една страна,също така да бъде изчистено спамарското саобщение на трапеца,дано му бъде за урок
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”