Хардкор - реклама

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

nicksi_bs написа:QUOTE(nicksi_bs @ Apr 1 2007, 09:47 PM)
Още 1 който не си е написал домашното :lol: .
Говоря специално за 1-ва сигурен съм че и за другите вселени е имало и същото.Та беше пратено масово съобщение,че харда е почна и съобщението съдържаше и информация какви са условията на игра в харда.
Малко има хора, които дори и не дочитат темите или просто не я осмислят.... говоря да се направят банери по другите сайтове или в инфото на флийта за това нещо, а това, че е написано хардкор започва в играта на другите вселени е просто хипер реклама ! Ако не знаеш какво да пишеш, защо просто не си прочеташ само темата и готово ? :p140:
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

nicksi_bs написа:QUOTE(nicksi_bs @ Apr 4 2007, 11:02 AM)
Мога да ти кажа,че съм играл 3 рунда вече в първа.Опитах да играя и харда ама не ми се отдава да развивам 2 акаунда наведнаж.Затова няма ми говориш ти колко си играл и аз колко съм играл.То резултата е налице :lol: .Шматка такава.
никси чети мисли, после пак чети ( повтри това три пъти, за всеки случай ) и чак тогава пиши
Отговори

Върни се в “Предложения”