2-3 Мънички предложения

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

къв е смисала на майора, капитана ???!?!?!?!?!?!?! генерала има масово, и бонус ако е БФ генерал.
Дипломата има мсово и възможнощ да определя политиката - повече пълномощия по висок ранг. както казах не е реално подчинения на шефа да има фовече привилегии в лафката на фирмата(ако цепиш от метафори)
Последна промяна от kael на нед апр 01, 2007 12:15 am, променено общо 1 път.
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

Хахахаха както по-горе казаха кой е казал или по-точно каде пше,че дипломата е по висестоящ от генерала. :lol: :lol: Ако ми намериш лин където го твърди това ама казано от администратор ще ти пратя 100 нанки в твоя акауд.И генерала се води,че е висестоящ военен,а дипломата е политик.Двете неща нямат нищо общо.Помисли малко закакво ти е дадена тая глава.Или може би имаш тиква на раменете вместо глава :lol: :lol: :lol:
kael
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kael »

аре няма си тровя живота с тебе видях че си упорит. като по умен ще си замълча ( нали осъзнаваш че булфлийт е игра )
Последна промяна от kael на нед апр 01, 2007 2:02 am, променено общо 1 път.
buzuki
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 11:09 pm
Контакти:

Мнение от buzuki »

kael написа:QUOTE(kael @ Apr 1 2007, 01:14 AM)
къв е смисала на майора, капитана ???!?!?!?!?!?!?! генерала има масово, и бонус ако е БФ генерал.
Дипломата има мсово и възможнощ да определя политиката - повече пълномощия по висок ранг. както казах не е реално подчинения на шефа да има фовече привилегии в лафката на фирмата(ако цепиш от метафори)
Ей упорит си ей!Ето ти малко отговори!
1.Рангове
2.Ако си и булфлийт генерал лидер на съюз имаш много повече "екстри" от дипломата!Иначе си прав-дипломата има повече превилегий от другите играчи в съюза пък били и те генерали,но мисля,че и това е презумцията на тая "екстра"!Нали все пак реално "лидер-а" и "дипломат-а" дават някаква власт!Реално те имат някъкъв ранг!Останалото са просто звания!
kefo
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 10:57 am
Контакти:

Мнение от kefo »

Няма ли някой да затрие темата?????
kael
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kael »

мда много се изроди.