[ПАТРИОТИ] PaTRioT VS [Vampires] Mixter
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
PaTRioT[bully-boys]
- Редник (Private)
- Регистриран: чет авг 03, 2006 10:57 am
- Контакти:
вертY ли си мертY ли си можеш ли да ми обясниш защо ме блокира в играта ?! и защо неможеш да спиш зареди мен ?! и защо секи път като ти пусна атака ти отлиташ ?! можеби защотот ти мен дебнеш ?! никога неси ме дебнел ти се подрис*ваш повече от пеленаче ако обичаш този форум не е мястото кадето да покажеш че си бабаит и може да пишеш .... но само да пишеш ..... и теб ще те рециклирам нали ти казах веднъж ресурса ти втори път корабчетата ти които си ги пазиш за дет мач можеби ... ако обичаш замълчи спри да се правиш на нещо което неси (а ти неси играч) а се опитаи да ме занулиш .....
werty

Последна промяна от PaTRioT[bully-boys] на вт мар 06, 2007 9:02 am, променено общо 1 път.
[url=http://imageshack.us][/url]
мислех че тая игра я играят само хора ама се баркам.............
блокирах те в играта заштото ми писна да ми ревеш колко си велик а те видяхме 4е 1 мил рециклаж едвам прибираш сам
ше мехна забраната да не спамим по форума но то си абсолутно спомерче
всашност ти някакво момиченце ли си......... или мечтателче не ми е ясно ама караи.....!!!
6е ми обие корабчетата та тои 100 боини едвам бута
нямам думи прото какви ги има.....
за бягането всеки разумен играч когато му нападат трансовете ше си ги махне нали...... не му пука че после някакво бебе 6е му реве 4е е избегал
блокирах те в играта заштото ми писна да ми ревеш колко си велик а те видяхме 4е 1 мил рециклаж едвам прибираш сам
нямам думи прото какви ги има.....
за бягането всеки разумен играч когато му нападат трансовете ше си ги махне нали...... не му пука че после някакво бебе 6е му реве 4е е избегал
Последна промяна от werty на вт мар 06, 2007 9:36 am, променено общо 1 път.
....
-
PaTRioT[bully-boys]
- Редник (Private)
- Регистриран: чет авг 03, 2006 10:57 am
- Контакти:
Тъкмо се чудех кой ще отнесе банана тая сутрин
Предупреждение №1 и за двамата, че си продължавате панаира и след Questor-ската забележка. Смятам, че разговора ви не се нуждае от толкова епитети и наречия, за да схванем мисълта ви.
Последна промяна от LoaD на вт мар 06, 2007 10:19 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Sclassa
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 11:05 am
- Контакти:
JPS: Кирилицата се използва в този форум !!! 10% !!!
Последна промяна от Sclassa на ср мар 07, 2007 7:49 pm, променено общо 1 път.
[i]Има ли нещо да докаже, това , което е написано или е само напън да се каже нещо...
Колкото да звучи интересно...[/i]
Колкото да звучи интересно...[/i]