PoLterGaiSt vs [ АЕРТОН ] valu

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
PoLterGaiSt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 10:43 am
Контакти:

Мнение от PoLterGaiSt »

хихихихи да бе на късмет го ударих и него и локи и джейсън и още куп други хора до края на играта ще се пръснем от късмет повярваите ми...
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Мммм полтъргайст добра битка,но не бива да се възгордяваш чак толкова...Нямаш достатъчно опит че да правиш мнения кой е слаб и кой е силен ;) Но това е доста добър старт с невероятни битки,продължавай в същия дух! :bravo:
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

PoLterGaiSt да ти кажа било е адски късмет повярваи ми непомня до сега някои да е удрял Валю :c022:
Жалко че не ми се играе иначе можеше да се побиеме малко :P
БФ АЛКОХОЛИК
Dread
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 15, 2006 6:47 pm
Контакти:

Мнение от Dread »

Битката си е жестока отвсякъде , браво на нападателя :ok:

Абе що разваляте кефа на човека бе , пипнал го пребил го , късмет -умения все едно нещо все ми се струва че резултата е важен :c018:
Потребителски аватар
bundy
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 14, 2006 9:47 am
Контакти:

Мнение от bundy »

PoLterGaiSt не им обръщай внимания не тея пущиняци.Оставяй ги да говорят к'вото си искат...просто те като видят,че пада някой познат трябва да измислят нещо да го оправдаят...Или просто завиждат

Играй си така цепи наред пък де като искат да говорят за късмет..
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Емс да . . . без късмет не става .

Но и , за да хванеш играч като валу трябва и постоянно шпиониране , а и не всеки ще си изхаби газта като знае , че противника му е толква класен и може след минута да е онлайн :c022:

Тъй че браво за битката :bravo:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Не оспорваме, че е хванал флота на Вальо, не оспорваме, че е станала добра битка. Не мога и да кажа "Браво" на човек, изпращял мой приятел. Вие също не бихте го направили. Само не се съгласявам с това, че късмета бил без значение. От огромно значение е. Колкото и да си добър, ако жертвата влезе и се изнесе си оставаш с пръст в уста и 100 откраднат ресурс. Така че си е нужен и късмет.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
viktoriqangel
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 01, 2006 7:51 am
Контакти:

Мнение от viktoriqangel »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Feb 16 2007, 03:25 PM)
Не оспорваме, че е хванал флота на Вальо, не оспорваме, че е станала добра битка. Не мога и да кажа "Браво" на човек, изпращял мой приятел. Вие също не бихте го направили. Само не се съгласявам с това, че късмета бил без значение. От огромно значение е. Колкото и да си добър, ако жертвата влезе и се изнесе си оставаш с пръст в уста и 100 откраднат ресурс. Така че си е нужен и късмет.

Да, Каос е абсолютно прав, тук късмета е бил единствено от значение, всеки който познава valu, знае че не може да бъде хванат неподготвен, аз съм сигурна че той ще се възстанови и ще ви покаже за какво става въпрос...
SEYMOUR TEAM

Ако не можеш да кажеш нещо хубаво /или умно /, по - добре не казвай нищо...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”