Заменяне на спийдъра с по- бърз транспортьор

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
milanoff

Мнение от milanoff »

По-добре да се намали леко цената на спидерите откъм газ, да се намали разхода а ако се вдигне малко стуктурата даже кръстовете няма да са алтернатива за ноксите. :c022:

Едит: Вариант 2: Намаляване цената на газ за направата и леко дигане на силата и товароносимостта.
Последна промяна от milanoff на пон фев 12, 2007 10:59 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

milanoff написа:QUOTE(milanoff @ Feb 12 2007, 10:54 AM)
По-добре да се намали леко цената на спидерите откъм газ, да се намали разхода а ако се вдигне малко стуктурата даже кръстовете няма да са алтернатива за ноксите. :c022:

Едит: Вариант 2: Намаляване цената на газ за направата и леко дигане на силата и товароносимостта.

Съгласен съм че трябва да им се намали разхода откъм газ. Много повече хора ще ги правят и играта ще стане по-интересна. Вдигане на структурата обаче ще наруши баланса!
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
Контакти:

Мнение от Giantt »

Ами както фрииицо каза - единственото рационално приложение в момента на спиидъра е да буташ меги,рецки, или флота в малки количества - да тършиш бързи атаки ...

Затова ако не желаете да правим спиидъра добър кораб за да се вадят флоти от него, но искаме да го подобрим поне малко - нека да е откъм скорост?
+2500 няма да му дойде в повече... все пак разликата с кръстосвачите да се усеща повече...
просто идея...
Silent but Deadly
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

да бе,и на по късен етап да немога да ида да се изпикая без да ме занулят...стига си му 17500...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Предложения”