PIRATS!!!!! LOL [-=FATE=-]Darkmatter vs. [ Бегълците ]R2
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
за къв чеп ти е тоо транс кат само та бави?
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
На транса това му беше целта, да забави атаката на час и половина за да може реците да минат 12-13 мин след това!cejiuo написа:Цитат(cejiuo @ Feb 5 2007, 08:50 PM)
за къв чеп ти е тоо транс кат само та бави?
Това беше своеобразен тричасов сейвън, тъй като ми се налагаше да изляза!
п.п.По-точно на 1 час и 24 мин. при 20% скорост в същата система а реците 1 час и 39 мин при 30%!
Последна промяна от R2-D2 на пон фев 05, 2007 8:26 pm, променено общо 1 път.
- Darkmatter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 8:21 am
- Контакти:
Nice Superfly
Thats because R2 is about as sharp as a beach ball, as tactically brilliant as a burnt out lightbulb! And yet I was the one who succesfully attacked him but he attacks everyone else but me.....are u scared of me R2? Because you should be.....I guess I better show you why! See you in moments
No force can save u from me now 
Thats because R2 is about as sharp as a beach ball, as tactically brilliant as a burnt out lightbulb! And yet I was the one who succesfully attacked him but he attacks everyone else but me.....are u scared of me R2? Because you should be.....I guess I better show you why! See you in moments
[color=black]Are you ready to be Consumed by Darkmatter? Infinite Patience....Infinite Persistance!![/color]
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
DarkMatter why you delete your planet every time when predator comes???
ням си идея дали съм го написал правилно...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
- Darkmatter
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Oh yes, it's all because of Predtor LOL, I am so freightened by his fleet of Speeders haha......I have deleted that planet over 14 times in the last 2 months, it's my attack platform, it goes where my next victim is located.....and what do you know, it seems to be in your system LOLcejiuo написа:QUOTE(cejiuo @ Feb 5 2007, 01:32 PM)
DarkMatter why you delete your planet every time when predator comes???
But if Predator wants to think it's because of him.....let him have his delusions
[color=black]Are you ready to be Consumed by Darkmatter? Infinite Patience....Infinite Persistance!![/color]
@ superfly&Darkmatter STOP SPAM OUR FORUM....
Ей не ми трийте мнениеята и хванете си им направете трибуна там да си пускат грабежите че тук само дразнят с тези нистожни битки
Ей не ми трийте мнениеята и хванете си им направете трибуна там да си пускат грабежите че тук само дразнят с тези нистожни битки
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Darkmatter
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Feb 6 2007, 09:53 AM)
@ superfly&Darkmatter STOP SPAM OUR FORUM....
Ей не ми трийте мнениеята и хванете си им направете трибуна там да си пускат грабежите че тук само дразнят с тези нистожни битки![]()
Последна промяна от Darkmatter на ср фев 07, 2007 11:27 am, променено общо 1 път.