После ми е интересно колко време спа твоя човек?
Онлайн часове седмично
бе пичове недейте казва по колко се играе!
Аз рядко спЪ по повече от 5-6 часа на денонощие! Не играя активно булфлеет ама ако играех на идея си нямате какви майни щяхте да отнесете от моя страна
Та 20 часа онлайн... то почва ги отчита от 00:00 играя до 4 (5 часа онлайн) примерно, ставам в 9:40>> рефреш бърз преглед на лични>> кафе, тоалетна, душ, ядене.. и т.н. екстри то станало 10:46 (8 часа онлайн) решавам изляза некаде, правя си малак саве или рискувам според зависи от точки врагове скорости.. и т.н. прибирам се 13:30(10-11 часа онлайн стават в 13:46)
Я са прочетете пак и ми кажете аз колко часа реално съм играл
Докато е в този си вид часовника е АБСУРД да искате още ограничавания
Аз рядко спЪ по повече от 5-6 часа на денонощие! Не играя активно булфлеет ама ако играех на идея си нямате какви майни щяхте да отнесете от моя страна
Та 20 часа онлайн... то почва ги отчита от 00:00 играя до 4 (5 часа онлайн) примерно, ставам в 9:40>> рефреш бърз преглед на лични>> кафе, тоалетна, душ, ядене.. и т.н. екстри то станало 10:46 (8 часа онлайн) решавам изляза некаде, правя си малак саве или рискувам според зависи от точки врагове скорости.. и т.н. прибирам се 13:30(10-11 часа онлайн стават в 13:46)
Я са прочетете пак и ми кажете аз колко часа реално съм играл
Докато е в този си вид часовника е АБСУРД да искате още ограничавания
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
Било позволено, цъкалPipone написа:Цитат(Pipone @ Jan 23 2007, 12:56 AM)
ламериии аз съм свидетел как човек не спа 5 дена (мхм 5х24 = 120 часа) и цъка тъй че не важите
А по темата...Всеки играе според възможностите си(сремето си). Сега че има някой седят по 20 часа всеки ден - могат седят
Аз примерно мога да играя по максимум 10 часа на ден
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Pipone написа:QUOTE(Pipone @ Jan 22 2007, 11:56 PM)
ламериии аз съм свидетел как човек не спа 5 дена (мхм 5х24 = 120 часа) и цъка тъй че не важите
Бе мани го тоя откачения ... Той и сега прави по 2-3 дни без да спи ,а не се занимава активно с БФ ....
Какви ограничения ?
Значи ученициите .... играят по 10-12часа .... И ко ? Слагаме ограничение ? Бе стига глупости .... Земете обсъдете нещо по-важно ... Тоя може да играе 20 часа играи си ги ... Аз във 2-ри рунд и от части във 3-ти съм правил по 5-6 дена с над 20 часа онлаин и това не ми е пречело да поспа 2 часа ... които са ми достатъчни ... Всичко е до организъма и т.н. .... Жертва си здравето човека за играта .... ми да го прави(които и да е ) ...така е решил , така е направил .
А ,че съмненията за мултитата ,сиитърите и т.н и т.н винаги ще ги има ...
Ама да искате ограничение .... това е повече от несериозно ...
А ся одете пиите по-нещо гасете комповете , че има ограничения от 20 часа
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
че аз като съм болен правя по 2седмици правя поне по 18часа....за кво си говорим 
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
То това остава...да сложите ограничение на седмица...Аз като си страдам от безсъние кво? Спя по 4-5 часа на СЕДМИЦА(за всеки който тръгне да ми твърди обратното нека просто замълчи...) Уча си в училище и си кисна в булфа. От понеделник до петък стоя по 17 часа On-Line като горе долу 8 часа съм на училище(яяя го пресметнете как се получава номера-1 рефреш след като съм тръгнал на даскало се получава от първия ми сейван). Охаа чудо "кога спя?" Отговора е много прост-събота до обяд и евентуално ако успея да си наваксам малко сън между 2 рефреша. Ако не ти изнасят само 20 часа на ден гледай си работата бре...
ПП:До администрацията:Извинявам се ако съм нарушил добри тон,поправяйте където сметнете за добре стига да се разбира в край на сметка за какво ми е бил първоначално поста.
ПП:До администрацията:Извинявам се ако съм нарушил добри тон,поправяйте където сметнете за добре стига да се разбира в край на сметка за какво ми е бил първоначално поста.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die