Известяване за атака

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Slunchev
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 23, 2005 3:40 pm
Контакти:

Мнение от Slunchev »

freeico написа:QUOTE(freeico @ Nov 28 2006, 12:23 PM)
Значи решението според теб е да се плаща за прикриване на атаката, без да има отношение играта, както е в момента с нивата, а само чистото плащане?
Занчи хората с пари които са си купили ресурс и са пред теб, са си платили за генерал и те атакуват, няма да си платят и за това да не си известен? Аз лично в момента в който това нещо опре до пари ще си го платя и спирам да влагам ресурс в шпионаж. Не зная дали ще има човек който да не ги вложи - това ще са най-смислено вложените пари в тази игра. И след всичко това - твоя проблем няма да е решен. Решението е едно и се нарича на жаргон - сейвън. Научи да играеш в защитен стил - когато не си пред играта - флотата ти да лети на някъде с всичкия възможен ресурс на борда - ще забележиш че е и по-лесно така да се играе...
Za save - предполагам че си прав. За неразвиването на шпионажа - не. Нали с развиването му имаш възможност да виждаш повече. С какво те нападат и т.н. Плащането да не те виждат когато нападаш - явно грешка на изразяване - не да не те виждат - а да не известява противника ти. Относно купуването на ресурси - аз си казах моето мнение - не е добро защото децата които харчат парите на родителите си определено ще (и И) си купуват повече. Следователно се развиват повече. Но производителите са го решили и е така. НИе играем по техните правила.
Но пък с този форум имаме правото на предложения.
Jade

Мнение от Jade »

Извинявай за въпроса, но някога над 13-то ниво шпионаж качвал ли си? Друг път виждаш повече със всяко ниво, има само един такъв праг и той е ниво 8. Тогава виждаш в Преглед с какво те атакуват. Още нещо, Хардкор сървъра е за хардкор (корави, печени) играчи, с повишена трудност. Там и 20-то шпионаж да имаш, и 2000 кредита да си купил, известяване няма.

Относно похарчените кредити - в тази игра се стремим платените екстри да оказват минимум влияние върху геймплея. Тоест за да можеш да играеш нормално да не е нужно да плащаш. За тези, които помнят, именно една такава небалансирана промяна с първата версия на widget-a доведе до вселенски бунтове. НИКОГА и НИКЪДЕ по вселените няма да се позволи някой да си купи god mode с кредити. Това са условията на предлагането - ако те устройва купуваш, ако не - не купуваш. Ако използваш основно и разчиташ на СМС-известяването от генералските екстри, няма да коментирам (това го заявявам като играч). Още повече няма да коментирам услугите на българските мобилни оператори и вероятността СМС-ът да пристигне 2 часа след като е минала атаката.
Slunchev
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 23, 2005 3:40 pm
Контакти:

Мнение от Slunchev »

Не. Аз съм играч който започна със стартирането на играта. Но нямам време (оцъствам) за да играя постоянно. (нито пък времето за да мога да достигна 13-то ниво шпионаж). Но от това което бях чел и чувал - вярвах че има смисъл да се увеличава нивото - а не само за да не могат др. Генерали да са известяваниче ги нападаш.
Относно хардкор - е явно не ми е било там мястото нито заплащането да играя и ресурси. Но не съжалявам - видях, с въпросите и отговорите - стана ми ясно и следователно - най-вероятно един клиент по малко.
Някои неща които се продават - губят, някои печелят. Но това е идеята - да се намери пазара.
Приятна игра на всички
Отговори

Върни се в “Предложения”