........

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

........

Мнение от expendable »

..........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:58 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
detencetooo3
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 12, 2009 4:50 pm
Контакти:

Мнение от detencetooo3 »

expendable написа:Цитат(expendable @ May 22 2009, 21:05) whatever.... айде да спрете с дразненията, че ..... отдавна не са ме сърбяли пръстите да пиша и като ме засърбят ще вземе да стане жега.... за много хора, защото ставам много директен, честен и саркастичен.... и прав... дама ли? не знам какво разбираш под това и дали това не е остаряло понятие ... не ми трябва дама копеле не ми трябва някво префърцунено такова с моралните задръжки и мислене от 19 век ... ае моля ти се... нема нужда.... кво да свалям шапка на всяка жена... щото е от женски пол ли ? айде стига бе свалям шапка на човек и жена които си струват хора дето имат омраза в себе си като мен самия не мога да понасям (пак ви оплетох а ха ха ах ахахах) ... само някой да е гъкнал пак против мен много тегаво ще стане...съблезъбия не се бъркай къде не ти е работа ....
все тая,приключвам... ти баба фръцла ли ме наричаш не разбрах :P :c022:
[size=85][/size][b]Снежни целувки във мрака
бавно изчезват в нощта…
Снежни усмивки,снежни милувки…
Снежни тайни топят се в града…[/b]
gloryforixseal
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 15, 2009 7:09 am
Контакти:

Мнение от gloryforixseal »

"Преводът е като жената: ако е хубав-не е верен, ако е верен-не хубав. Рядко е и двете едновременно."

Следвайки тази максима е добре да се чете литература в оригинал, което е приятно и полезно, но нелесно занимание.
Как е при вас? На какъв език ви се отдава да четете?
Here is a website that I designed for [url=http://www.unclepaydayloan.com]bad credit cash loans[/url] company.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

.......

Мнение от expendable »

.........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:58 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
detencetooo3
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 12, 2009 4:50 pm
Контакти:

Мнение от detencetooo3 »

английски и български,испански и ... :p140:
[size=85][/size][b]Снежни целувки във мрака
бавно изчезват в нощта…
Снежни усмивки,снежни милувки…
Снежни тайни топят се в града…[/b]
Отговори