как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

policia май беше на испански...
на френски е Police;)

по темата - има няколко интересни момента:
1. аз пари нямам (не може да го установи)
2. документи ИМАМ (длъжен съм да си нося личната карта), но (тук идва веселото) - той НЯМА право да ми иска документ за самоличност* без присъствието на служител от органите на реда (сиреч КУКА), която той специално трябва да намери, за да ми напише акт, който акт аз да платя в КАСАТА на СКГТ, за което той няма да получи и стотинка (за разлика от билетчето от 5лв), така че в повечето случаи не им се занимава толкова, и ти теглят една (изключение правят акциите, когато са с коли и т.н.)

___
* въпросния документ съм длъжен да покажа ТОГАВА И САМО ТОГАВА, КОГАТО пътувам с именна абонаментна карта. е, аз не пътувам без карта, а без БИЛЕТЧЕ, затова той е с пръст в... (вж подписа на warrior)
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
Shadow
Генерал (General)
Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
Контакти:

Мнение от Shadow »

Махнах го от подписа, че много малки дечица се навъдиха ;)

Иначе ше го напиша де е тоя пръст...
"...в една интимна област между седалищните мускули..." :)
Последна промяна от Shadow на чет ное 23, 2006 4:15 pm, променено общо 1 път.
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

<3 dios ;)

dios's/fan/4/life
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

coldplay2 написа:policia май беше на испански...
на френски е Police;)
Мда "la* Police" e (то там нали има родове и се приознася "лА полис"), французойката (тя си тръгна вече де) в Езиковата беше с испански произход и знам това-онова на няколко езика и малко се пообърках, макар че си спомням как точно в тоя момент си казах "Същото както на английски се пише...".
Ами виж часа, нормално ;)

едит: ааа верно бе, бях написал POLIZEI от CS и като го поправях съм се сбъркал* :oops: :oops: :oops:
Последна промяна от LoaD на чет ное 23, 2006 4:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

това със заяпането през прозореца съм го правил в друг вариант- спя си аз и идва контрола- БИЛЕТИ И КАРТИ МОЛЯ- ми, ни давам ни приемам, спа като труп. Ехооо, момче, билетите... ммммм, няам, ае моля ти се, бил съм ноштна смяа, остай ме на мира... АМА НЕ МОЖЕ ТАКА, 5 ЛЕВА Е ГЛОБАТА.... ммм няам

и така ми се размина, тая кухата лейка слезна шот и дойде спирката и това беше.... иначе и със зяпането става, ама като са онея бабаитите- най добре не го правете!!!!
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Phoenix_Down
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт мар 15, 2005 5:28 pm
Контакти:

Мнение от Phoenix_Down »

Ето още няколко съвета:

Винаги имайте в себе си 1 неперфориран билет. Сядате където е най-гъсто и видите ли синята жилетка(или каквото носи тоя/тази) перфорирате. След това не забравяйте да им искате следните документи преди да им дадете билетчето:
-Бадж
-Пътен лист
-Значка
-Имаше още нещо ама го забравих

При неизправност заплашете, че ще го докладвате. Много се сдухват милите, особено жените и старците.

Видите ли представители на (евро)ромския етнос като дойде контролата се набутвате така, че първо да провери ТЯХ! Вярвайте ми, от опит знам, че до вас няма да стигне.
Последна промяна от Phoenix_Down на чет ное 23, 2006 4:21 pm, променено общо 1 път.
Каллор: Командвал съм по армии от по сто хиляди души, жарта на гнева ми се е разстилала по цял континент, седял съм на високи тронове. Разбираш ли какво означава това?
Каладън Бруд: Да, въобще не се учиш.
astalavista

Мнение от astalavista »

Чувствай се щастлив да се возиш в градския транспорт ;)

ПП: Аз съм против возенето гратис, но ми се е случвало понякога, като няма стинки в джоба...
Последна промяна от astalavista на чет ное 23, 2006 4:22 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”