Помощ за новак...

Правилата в света на Bulfleet
koztaz
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 11, 2005 4:36 am
Контакти:

Помощ за новак...

Мнение от koztaz »

Нов съм в играта, вчера си създадох акаунта и вече имам цели 6 точки :) Проблема е че не знам какво да строя и в каква последователност :( Ако някои може да ме опъти каде има гайд за играта, или ако на някой му се занимава може да ми каже кое кога се строи поне в началото... Благодаря предварително.
Последна промяна от koztaz на съб ное 25, 2006 4:04 pm, променено общо 1 път.
<Zorro>
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 15, 2005 12:57 am
Контакти:

Мнение от <Zorro> »

Ми то за това си има инфо чети и се развивай
koztaz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от koztaz »

<Zorro> написа:Ми то за това си има инфо чети и се развивай
Човече мислиш ли че не съ?? преровил всичко (поне така си мисля) и нищо съществено не открих освен: http://bulfleet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4 , което според мен не е никак задоволително... Построих Г1 и Г2 и сега какво? Ни напред ни на зад... За кво ли си направих и устата да питам? Май няма много дружелюбни люде тука... Все едно ще ви стане нещо ако отделите малко време на един NOOB... Вярно е че и вие сте били като мен и сте постигнали всичко с много усилия, но аз не ви карам да ми дадете ценните си ресурси.... Със здраве и мерси за коректния отговор!
Who am I?
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Козтаз спокойно само ... просто въпросите ти са ужасно неконкретни. Всеки сам си избира стратегия по която да се развива там е проблема. Моя личен съвет е- развивай икономика като начало- тоест колонизирай си 8 планети и строй мини. След това много бързо ще ти се върне инвестицията за да правиш флота, проучвания или защита. Има наистина много теми по форума- кои кораби са по- добри, заслужава ли си изобщо защитата, доста спорове има какво е оптималното ниво на мините ... което зависи и от това колко полета имаш на планетата ... виждаш ли всичко тук е вързано. Предлагам ти да поиграеш седмица, да видиш кое колко ресурс иска, за колко време този ресурс се набавя, и ако имаш по- конкретни въпроси да ги зададеш. В момента все едно си ме попитал "Как се играе" и аз съм ти казала "Ами цъкаш с мишока по разни линкове" ... Не се сърди но никой няма да те научи да играеш нито пък ще ти даде собствената си стратегия. Това е все едно да си събуе гащите ...
Успех в разглеждането и ако имаш нещо конкретно като въпрос винаги съм насреща (както и колегите ми) :wink:
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Забравих- на http://bulfleet.com/users/bulenc0.30.pdf можеш да намериш Енциклопедия "Булфлийт' създадена от обичания ни АНТИТРЪСТ. Ще ти помогне доста за играта.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
koztaz
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от koztaz »

СУПЕР! :D Този отговор ми беше напълно достатъчен та даже и отгоре.... Просто си мисля че ще е хубаво ако някъде го има като упътване за такива като мен, които седят пред браузъра си и се питат "Добре де и ся к'во" и се пулят пред монитора... Благодаря ти отново.
Последна промяна от koztaz на съб ное 25, 2006 4:04 pm, променено общо 1 път.
Who am I?
Отговори

Върни се в “Първи стъпки в играта”