Две петилетки форумна активност

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Две петилетки форумна активност

Мнение от RoYaL »

Чувствам се, че все едно пиша в http://izpoved.info но навикът е нещо много силно.

User statistics

Преди ЦЯЛО ЕДНО ДЕСЕТИЛЕТИЕ, пръстът ми се озова върху левия бутон на мишката и кликна черното бутонче от Соларис скина на phpBB форума "Да, имам навършени 13 години и съм съгласен с правилата", за да извърши първата ми лъжа в света на Bulfleet, бидейки едва навършил 12 години.

Преди ДЕСЕТ ГОДИНИ започна приказката Bulfleet, която колкото и да й се вижда края, страниците все още не свършват.

За крехката ми възраст от 22 години, 10 са почти половината от живота ми до момента и със сигурност повече от половината от съзнателния такъв. За повече от половината ми съзнателен живот прекаран в тази среда се случиха невероятни неща в и около тази приказка.

За цялото това време успях да поиграя, до печеля, да губя, да съм подвластен на емоцията си, да се запозная с много ценни хора, да бъда харесван, да бъда мразен, да започна работа в XS-Software, да я приключа, да администрирам играта, да се докосна до кода й, да я видя как се ражда и, как достига своя пик и как залязва.

Тези 10 години прекарани тук нямаше да са факт без заслугата на общността в играта. На всички вас, които евентуално ще прочетете този текст. На поколенията администрация. На XS-Software.

Не мога да изброявам имена, защото ще са твърде много и ще пропусна някого. Така, че просто всеки който се познае в този текст, искам да му благодаря за чудесните мигове в или извън играта/форума, без значение къде са били те.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Re: Две петилетки форумна активност

Мнение от slunceto »

Доста носталгичен пост, чак сълза ми потече от окото :/
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Чувствам се, че все едно пиша в http://izpoved.info но навикът е нещо много силно.

User statistics

Преди ЦЯЛО ЕДНО ДЕСЕТИЛЕТИЕ, пръстът ми се озова върху левия бутон на мишката и кликна черното бутонче от Соларис скина на phpBB форума "Да, имам навършени 13 години и съм съгласен с правилата", за да извърши първата ми лъжа в света на Bulfleet, бидейки едва навършил 12 години.

Преди ДЕСЕТ ГОДИНИ започна приказката Bulfleet, която колкото и да й се вижда края, страниците все още не свършват.

За крехката ми възраст от 22 години, 10 са почти половината от живота ми до момента и със сигурност повече от половината от съзнателния такъв. За повече от половината ми съзнателен живот прекаран в тази среда се случиха невероятни неща в и около тази приказка.

За цялото това време успях да поиграя, до печеля, да губя, да съм подвластен на емоцията си, да се запозная с много ценни хора, да бъда харесван, да бъда мразен, да започна работа в XS-Software, да я приключа, да администрирам играта, да се докосна до кода й, да я видя как се ражда и, как достига своя пик и как залязва.

Тези 10 години прекарани тук нямаше да са факт без заслугата на общността в играта. На всички вас, които евентуално ще прочетете този текст. На поколенията администрация. На XS-Software.

Не мога да изброявам имена, защото ще са твърде много и ще пропусна някого. Така, че просто всеки който се познае в този текст, искам да му благодаря за чудесните мигове в или извън играта/форума, без значение къде са били те.

Това е хубаво ,че поне един админ се сети да пише в този форум . 1 админ и този админ кой може да е рояла .
Брат навремето се шегувахме , че накрая в тази игра ще останат админите и роял .

Щом и ти започна да пишеш на високосна година 1 път . значи играта наистена залязва .
Човек трябва да бъде силен щом иска едно нещо много силно той трябва да се бори за него до последно .

Ако не вие админите няма кой да докара хора в тази игра . Не може да се очаква нещо да стане когато никой не прави нищо . Последния пост на админ е ако накаже някой или при започване на нов рунд да копне от стария и да г о постне.

Диос пог да го прости това беше админ на десетилетието в тази игра . винаги беше онлаин във форума не пропускаше рунд във спееда . Да не казвам дето е пускал сума ти реклами в други сайтове за играта . Когато беше админ имаше по 500-600 човека .

Няма да свеждаш главата и да хленчещ на едно време какво беше сега какво е човек първо гледа първо себе си тогава околните.

Стягайте си допарите и се опитайте да докарате по полувината хора който успя да привлече диос за повече май няма админи със желание -

.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

:)))
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Ай стига бе, вие мърдате ли още ?? :triunfe:
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Мани беги ... Гаси тока, че си легам ...
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Абе тва Булфлийта си е като едно време. Като му трябва на човек нещо, няма кой да му отговори. :a050:

Наздраве за черния скин и за бавните рециклатори! :a055:
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

astalavista написа:Абе тва Булфлийта си е като едно време. Като му трябва на човек нещо, няма кой да му отговори. :a050:

Наздраве за черния скин и за бавните рециклатори! :a055:
Бей бре наркоман... пак си се регнал и даже и се хвалиш... :galletos:
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Абе според един "сондаж", голяма част си го посещават периодично това място. :D
Обаче верно форумът е спрял преди 10 години... Даже и Роял го няма :p072:
Потребителски аватар