астероиди

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
MimoZZa
Редник (Private)
Регистриран: нед май 15, 2005 9:43 am
Контакти:

астероиди

Мнение от MimoZZa »

Моля администрацията да ме извини, ако въпроса е досаден, но не разбирам защо във втора вселена изобщо има астероиди, след като се налага да се максват мините за газ? От 13 астрополиращи полета не може да се събере повече от 200 к газ,какъв е смисъла да ги има? Или ги пълнете поне веднъж месечно или променете правилата!
Ще бъда благодарана, ако някой все пак си направи труда само да ме прочете.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Re: астероиди

Мнение от Mo`Money »

Здравей лейди . Не бъди толкова нетърпелива към ад мините, те от работа по играта не могат да си вдигнат главата,камоли форум да гледат . все пак очаквай да ти отговорят на въпроса към 2015г

Не ,че искам да ти давам акъл за играта все пак од доста време е играеш и сигурно и знаеш кътните зъби но все пак .

Аз когато играя гледам да имам 1 колония до първите позиции на вселена така докопвам пресните астрота и си ги точа преди да ме подминат .

Аз мисля че астротата се пълнят автоматично, само админите определят бройката на пускането . не вярвам да съм открил топлата вода, но поне да има 1 пост в темата ти :a042:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: астероиди

Мнение от RoYaL »

А? Кво? Що да пълнят астероидите? Ми да вземат да ви пълнят и и-тата, или направо складовете, веднъж месечно? Чакайте малко, сега, то не пишеше ли в описанието на астероидите, че рундът стартира с 1000 астероида от Минимума до Максимума произволно напълнени с газ, при падане на газта под минимума, астероидът изчезва и нов с произволно количество от минимума до максимума се появява някъде във вселената.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”