Малко играчи сме, я имаме 100, я не. Това прави лесно да се разбере какво иска мнозинството. Регистрацията във форума е лесна, ако ви пука, не се правете на не знам какво...
Моето мнение - против. Предпоставят към наливане, гонене на 2 забравени сонди и 5 забравени транса. Може да се погледне и положително на това, че налагат хората да бъдат по-предпазливи, но това единствено натоварва допълнително, особено предвид факта, че повечето играчи са силно ограничени от към времето си за игра. Друг голям минус е, че стимулират забавяне в качването на точки, което е едва ли не ядрото на тази игра. В този ред на мисли - харчат се и по-малко нанки с този стил на игра, което вреди и директно на самия Булфлийт. Последно, което за мен е важно, но е само лично мнение - вижда ми се изначално грешно играч с 10к бойни точки, 20 флага на 600к точки да може да размаже играч с 200к бойни точки, 1 флаг на 1200к точки....
За да съм конструктивен - алтернатива е ясна. Бойни точки и системата за коефициенти от 2ра (само дето този път по статистически точки). Стимулират битките, истинските такива, а не гонене на сонди, още повече - с по-силни или поне равностойни противници. Ограничават минимално развитието на играчите по ресурсни точки, затрудняват изпадането в гореописаната абсурдна ситуация, дават свободата да не се интересуваш, че си оставил 2 сонди преди да заспиш.
И, разбира се, имат готова имплементация, следователно миграцията към тази система ще е лесна за програмистите/админите.
Толкоз от мен.
За или против флаговете в следващия рунд на Вселена Спийд
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Re: За или против флаговете в следващия рунд на Вселена Спий
Разбирасе , че съм против . Това една голяма глупост със флагове и боини да се абгреиват флоти -. по приятелска линия оставям по 1 сонда на планета минава човека х и си прави флаговете за абгреидите както е сега така и със боините точки . изцяло да се премахни това нещо и да се измисли нещо по подходящо за скина на играта нов кораб и раса както във 1-.ва само че там рояла леко е зацапъл със новите правила в играта .