nemoga da vlqza v bulfleeta
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
Re: nemoga da vlqza v bulfleeta
Ми аре де ко стана то цъфнаха на дядо налъмите от чакане...Егати играта и чудото.За кво ли пак се регнах и 2 седмици някъде по-късно се прецака играта за 5 месеца .Добре че имам алтернативи 
Еххх грaм не ми върви .. и сегa нaд 20 чaсa ресурсa си се трупa a имaм склaдове зa мaкс 12-13 ....
Когa ще могa дa се логнa не се знaе .. не ми върви нещо тоя булф ... минaлия рунд нa зaщитaтa неможех дa дигaм нивaтa ..... немогa дa рaзберa зaщо я пуснaхте кaто ясно се виждa, че немогaт дa се логнaт всички .... 2 седмици чaкaхме щяхме дa изчaкaме зa следвaщия рaботен ден не дa се бързa дa е днескa .....
Когa ще могa дa се логнa не се знaе .. не ми върви нещо тоя булф ... минaлия рунд нa зaщитaтa неможех дa дигaм нивaтa ..... немогa дa рaзберa зaщо я пуснaхте кaто ясно се виждa, че немогaт дa се логнaт всички .... 2 седмици чaкaхме щяхме дa изчaкaме зa следвaщия рaботен ден не дa се бързa дa е днескa .....
-
berbatovmu
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 21, 2010 12:39 pm
- Контакти:
Не се тревожи за ресурса ти , аз ще го складирам при мене на сигурноHak4o написа:Еххх грaм не ми върви .. и сегa нaд 20 чaсa ресурсa си се трупa a имaм склaдове зa мaкс 12-13 ....
Ххaхaхaхa досaдникberbatovmu написа:Hak4o написа:Еххх грaм не ми върви .. и сегa нaд 20 чaсa ресурсa си се трупa a имaм склaдове зa мaкс 12-13 ....
Когa ще могa дa се логнa не се знaе .. не ми върви нещо тоя булф ... минaлия рунд нa зaщитaтa неможех дa дигaм нивaтa ..... немогa дa рaзберa зaщо я пуснaхте кaто ясно се виждa, че немогaт дa се логнaт всички .... 2 седмици чaкaхме щяхме дa изчaкaме зa следвaщия рaботен ден не дa се бързa дa е днескa .....[/quote
Не се тревожи за ресурса ти , аз ще го складирам при мене на сигурно
И до момента не мога да се логна
, и какво сега Вивакомци няма да играем ли ???

Not Found
The requested URL /newPortal.php was not found on this server.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.bulfleet.com Port 80
Not Found
The requested URL /newPortal.php was not found on this server.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.bulfleet.com Port 80
7 чaсa стaнa още нямa рaзвитие ...... след 3 чaсa и хиените почвaт дa aтaквaт. .. a нa рaботaтрябвa дa се ходи ... незнaм ...
аз влизам от на виваком нета, изчизтете си кеша от настройки
обясни ми подробно на лично, ако можеslavi написа:аз влизам от на виваком нета, изчизтете си кеша от настройки
Три пъти урa влезнaх в 10 без 20 склaдовете сa преливaли ... дрaмa ще е ...
Варианти:
1. Смяна на DNS-a на 8.8.8.8 (при Windows обикновено е Control Panel - Network And Sharing Center - Change Adapter Settings - десен бутон върху конекцията, която ползвате (пр Local Area Connection) - Properties - TCP/IP (v4) - и въвеждате 8.8.8.8 за DNS
2. Звъните на интернет доставичка, обяснявате им кой сайт се е кеширал и им казвате, ако може да направят нещо по въпроса - отваря ви старо съдържание и т.н. и колкото и да триете кеша на браузъра не се получава - те би трябвало да си знаят какво да направят
1. Смяна на DNS-a на 8.8.8.8 (при Windows обикновено е Control Panel - Network And Sharing Center - Change Adapter Settings - десен бутон върху конекцията, която ползвате (пр Local Area Connection) - Properties - TCP/IP (v4) - и въвеждате 8.8.8.8 за DNS
2. Звъните на интернет доставичка, обяснявате им кой сайт се е кеширал и им казвате, ако може да направят нещо по въпроса - отваря ви старо съдържание и т.н. и колкото и да триете кеша на браузъра не се получава - те би трябвало да си знаят какво да направят