Събирам подписи за рестартирането на рунда във вселена едно в предвид създалата се патова ситуация в играта и изглежда необратимите загуби на играчите като се почне от борсата и се премине към другите видове загуби!!!
+1
подписка за вселена едно
-
berbatovmu
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 21, 2010 12:39 pm
- Контакти:
Re: подписка за вселена едно
Аз съм да почне рунда от времето на краша , и то от точния час .. дори от точната минута на краша (Някъде 23 , 23 и 30 ч.) , като това се случи вечерта горе долу в същото време , да не е 15 часа наобяд когато аз и половината играчи сме на работа например !!!
от моного базикане накрая се наиграха.alambil написа:Събирам подписи за рестартирането на рунда във вселена едно в предвид създалата се патова ситуация в играта и изглежда необратимите загуби на играчите като се почне от борсата и се премине към другите видове загуби!!!
+1
загубите са адски големи...но най голямата загуба е тоталното отказване на флийтърите от булфлийта.
да върнат играта във зародишен вариант и да не я променят.
как ще компенсират активните играчи които наливаха яко пари за нанокредити това май няма да стане ясно...
колкото и да си драскаме във форуми картинката е ясна .
и да ти се обадят по телефона и да те поканят да играешberbatovmu написа:Аз съм да почне рунда от времето на краша , и то от точния час .. дори от точната минута на краша (Някъде 23 , 23 и 30 ч.) , като това се случи вечерта горе долу в същото време , да не е 15 часа наобяд когато аз и половината играчи сме на работа например !!!
ха хаа хааа
свери си часовника
искаш невъзможното
все едно аз да взема да рева да ми върнат нанокредитите.
ако изобщо успеят да пуснат играта всичко ще е занулено.