nemoga da vlqza v bulfleeta

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Villagers
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 10:16 am
Контакти:

Re: nemoga da vlqza v bulfleeta

Мнение от Villagers »

http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/10/ ... ompaniite/
Докато се чудиш какво да правиш, вземи прочети това и тогава говори. Всички разбрахме, че за теб Buflfleet > живота, ама стига си ни го натяквал !
alambil
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2012 6:06 pm

Мнение от alambil »

да а как ще обясниш тогава факта че масова практика на компанията е да наемат за работници студенти на не пълен работен ден за да пестят от данъци,осигоровки,медицински и прочие и то доста често хора без никакви компютърни и технически познания?
не повярвай булфа не е живота ми просто като много други хора които в момента ми пишат в скайпа с думите ;;какво става'' сме налели пари и се чувстваме меко прецакани от ситуацията и от това че рунда отиде подяволите
Потребителски аватар
granata
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 12, 2009 10:03 am
Контакти:

Мнение от granata »

Villagers написа:http://www.dnevnik.bg/intervju/2013/10/ ... ompaniite/
Докато се чудиш какво да правиш, вземи прочети това и тогава говори. Всички разбрахме, че за теб Buflfleet > живота, ама стига си ни го натяквал !
Дамм доста добро четиво :)
Особено за училищата... :p072: Бях в техническия университет 2 години и до там спрях :)
То се наложи аз да обучавам Доцентите или може и Професор да е била тази "учителка"... Става въпрос за час по механика и разни оразмерявания, които след като изказах мнение по въпроса тя обоснови че греша и след като поспорих :argue: тя ми обеща да провери и следващия път като се видяхме си призна грешката :)
И както казва г-н Тенчев всички професори и доценти са заспали или може би нарочно го правят това и единствено асистентите и то някои от тях гледат да те научат на нещо, което за мен не беше достатъчно... За мен този университет си беше пълна пародия и загуба на време. :k045:

Edit: Относно играта... Жалко, че първата му игра и любима на много е на път да изчезне... :p015:
A new brighter era has began...
madmaniac
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 13, 2007 11:08 pm
Контакти:

Мнение от madmaniac »

Не мога да разбера какво ти влиза в работата, аламбиле, кой какви кадри си е избрал за поддръжка и колко компетентни са те. Нито си наясно със приходите на играта, нито със разходите. Тряба да си щастлив, че играта още функционира като такава. А това колко пари си налял, няма абсолютно никакво значение. Изрично си е написано, че това е доброволно дарение, така че ако очакваш някакво специално отношение, щото си бутнал 15 лева, ще има да си почакаш. Омръзна ми да ти гледам простотиите във темата, в която очаквам отговора на администрацията. Тия теории на конспирацията дето ги развиваш, без изобщо да имаш и най-малка представа в какво състояние е сървъра, си ги запази за себе си. По колко пъти и от колко човека да ти се намекне, че постоянния ти спам не се нрави на никого тук. Хората играят за кеф и който може да играе, няма да се повлияе от някакви странични фактори, че след рестарта някой имал 10 мил повече рес отколкото му се полага...
Та да съкратя казаното до тук, ако обичаш престани да спамиш безпочвени простотии и просто изчакай колкото е необходимо, докато Рояла излезне с официална информация. Ако не ти се чака, онлайн игри коолкото щеш.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аламбил, следващия ти коментар относно това дали фирмата трябва да спре да наема "некадърни кадри" ще резултира в невъзможността ти да влезеш в играта дори и след нейното връщане на крака. Благодаря за разбирането.
LuSs
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 15, 2007 2:38 pm
Контакти:

Мнение от LuSs »

Хора айде да се върнем към реалния проблем. Колко повече му обраще внимание на тоя асамбил, толкова повече спами. Роял след една седмица без играта има ли някаква яснота около времето което ще е нужно за оправяне на проблема.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

При последния разговор вчера имаше големи надежди да се направи тогава, но за жалост не се получи. В понеделник ще имам повече информация и ще внеса яснота и за пред вас.
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

dimek rabotata otide za na`aloto-sredata-kraq na noemwri ili drugata godina chestito!!!
Xaoca
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:32 pm
Контакти:

Мнение от Xaoca »

Значи не мога да го приема това за нормално. Веднъж на 6 години да ми се прииграе и да не мога. Роял-а да се линчува публични предлагам аз !!! (beer) :D
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

Рояла не ти е виновен нито който и да е администратор
виновни са ти поддържащия екип и програмистите те кат нямат акъл да се справят със ситуацията която за мене е патова да си потърсят външната намеса ама уви сигурно и това не правят

ама имам един въпрос към рояла
в предните постове като ми говориш за схеми и прочие колко време я чертаят тая схема
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”