nemoga da vlqza v bulfleeta
Re: nemoga da vlqza v bulfleeta
Щом Рояла казва, че не е сигурен дали ще може да върне ресурса от търговията, явно нещата са доста зле
. Ако е така наистина рунда отиде на кино. Хората имат по над 100 милиона рес в тоя търговски...
М дaa мaсовa прaктикa дa с едържи много рес тaм зa хорa който сме 300 к точки примерно държиме 1/3 от точките кaто ресурс в търговския ... с тия aтaки зa 20 секунди....удрaли сa ме докaто отивaм дa се .... с извинение дa е "изпикaя"
... с 1 ръкa държa телефонa с другaтa сещaте се ... и гледaм нещо червено нa прегледa .... зaмaлко дa си нaмокря крaчетaтa хaхaхaх aмa 100 к рес не си зaслужaвa :Д
Мaлко спaм :Д
... с 1 ръкa държa телефонa с другaтa сещaте се ... и гледaм нещо червено нa прегледa .... зaмaлко дa си нaмокря крaчетaтa хaхaхaх aмa 100 к рес не си зaслужaвa :Д
Мaлко спaм :Д
Дам с тебе миналия рунд доста спам си ударихме... 
рояле тая ваща техническа повреда отива да прерастне във апокалипстична безисходица 
Рояле излез и кажи как вървят нещата
да не делнахте играта окончателно след инъче тотално критичната посещаемост ?
Ето какво следва от тук на татък:
кратка реч от страна на всички администратори колко е трудно да открият повредата
разращващата се тълпа от недоволни
въпреки всичко отговор продължава да липсва и админите се праят че работят
и тук вече един от тълпата недоволни се изказва че ще намери някой от админите и ще го пребие
обаче на админите им дреме на.... и продължават се праят че работят
или поне да си играят с кода извинявам се
най-после рояла отново излиа и дава обещание за краен срок за пускане на играта
и всички поне временно сме обнадеждени
и все пак винаги има един отстрани който люпи семки и си гледа сиира
(а това е скъпия ни приятел урко)вече тотално вбесен че не може да цъка играта която сам е измислил и създал абе рояла за кво ти плаща бай урко бре
и понеже явно бакията няма срок на оправия идва госпожа чаровната за да разсее тълпата недоволни
урко обаче кат баш шефа се намесва за да сложи
точката заради детската алдитория
времето тече с него стана студено изнизаха се няколко седмици от тоталния краш а гра все още няма... и спомена за чаровната започна да бледнее дойде и първия сняг
програмистите обаче не губят надежда и продължават неуморно да бачкат върху вече тотално липсващия код на урко флийт
и ето го отново бай урко идва да се кара на цялата урганизация наречена АдМинСТАТорИ
как не ва И сРъм А за КУ ви ПЛАшам бе да ми спиТИ пу ЦИЛА нош
п,п. е в тези трудни дни на булфа надявма се да съм ви развеселил
аз вече тотално се замислям дали наистина в момента не работят по прекръстването на играта на уркофлийт и платената опция да се казва вече уркофлийт генство
да не делнахте играта окончателно след инъче тотално критичната посещаемост ?
Ето какво следва от тук на татък:
кратка реч от страна на всички администратори колко е трудно да открият повредата
разращващата се тълпа от недоволни
въпреки всичко отговор продължава да липсва и админите се праят че работят
и тук вече един от тълпата недоволни се изказва че ще намери някой от админите и ще го пребие
обаче на админите им дреме на.... и продължават се праят че работят
най-после рояла отново излиа и дава обещание за краен срок за пускане на играта
и всички поне временно сме обнадеждени
и понеже явно бакията няма срок на оправия идва госпожа чаровната за да разсее тълпата недоволни
урко обаче кат баш шефа се намесва за да сложи
времето тече с него стана студено изнизаха се няколко седмици от тоталния краш а гра все още няма... и спомена за чаровната започна да бледнее дойде и първия сняг
програмистите обаче не губят надежда и продължават неуморно да бачкат върху вече тотално липсващия код на урко флийт и ето го отново бай урко идва да се кара на цялата урганизация наречена АдМинСТАТорИ
п,п. е в тези трудни дни на булфа надявма се да съм ви развеселил
аз вече тотално се замислям дали наистина в момента не работят по прекръстването на играта на уркофлийт и платената опция да се казва вече уркофлийт генство
Ами какво да е станало. Дойде космотрона /урко/ в неделя вечер и си поиска правата над играта, която сам е създал, ние му отказахме, и той ни я спря от контакта. Каза, че няма да я пусне една седмица, ако не му я дадем. И за това сега - чакаме една седмица.
Раздвижи се форума на играта, я сега раздвижете и фейсбук страницата
https://www.facebook.com/bulfleet
https://www.facebook.com/bulfleet
ти на галфонсо проследявал ли си му ИП-то да звънна на моя човек от ГДБОП го проследим го намерим го линчувамеRoYaL написа:Ами какво да е станало. Дойде космотрона /урко/ в неделя вечер и си поиска правата над играта, която сам е създал, ние му отказахме, и той ни я спря от контакта. Каза, че няма да я пусне една седмица, ако не му я дадем. И за това сега - чакаме една седмица.
Нямa дa ми зaкaчетa космотронa :Д ....Че вие тaя игрa я игрaете зaрaди него !!! 
аз вече почвам да съм крайно разочарован
играта я няма почти 3 дни вече а никой администратор не излезе да каже най-после каква точно е повредата има ли отстраняване,кога горе долу и изобщо да се надяваме ли скоро!!!
играта я няма почти 3 дни вече а никой администратор не излезе да каже най-после каква точно е повредата има ли отстраняване,кога горе долу и изобщо да се надяваме ли скоро!!!