Добро утро
За мен всеки вариант е добър само да се пусне играта

Но иначе като най-добър вариант би трябвало да е продължение на играта след аварията с 12 часа, но не и връщане назад във времето, да речем 4 АМ.
Някои хора са изкарали ценни бойни точки за нивата на корабите с помощта на шпионки, което не е лесно...
А относно протекцията, мисля че 12 часа са достатъчни... Неактивните акаунти (i) които се ползват за каси по принцип, но всъщност колко хора ги ползват, не са проблем според мен, че щяло да има ресурс в тях или нямало да има или пък (i)-то им щяло да изчезне, какво ви пречат?
Един неактивен акаунт няма развити мини и големи складове и аз лично ги ползвам само за сейвън, а иначе кражбите ги извършвам върху активните акаунти.
Друго нещо важно не се сещам, което би пречило на някой и главно остава протекцията от 12 часа защото не се знае кой ще има възможност да се логне точно след пускането, а относно (i)-тата те пак ще си станат такива ако е имало нужда от глобално рефрешване, но и мога да предложа нещо без да съм сигурен, че може да се получи: Всички акаунти над 3000 или 4000 ресурсни точки да се рефрешнат, а останалите не... Това ако е възможно и някой активен играч е под 3000 или 4000 хиляди ресурсни точки не бъде рефрешнат, не мисля че ще има някакви загуби
Това е всичко и се надявам да не съм обидил или разтроил някой.