nemoga da vlqza v bulfleeta
-
madmaniac
- Редник (Private)
- Регистриран: пон авг 13, 2007 11:08 pm
- Контакти:
Re: nemoga da vlqza v bulfleeta
Добре че играта крашна, че да се напьлни малко тоя форум! Дай боже повече такива събития 
Така като гледам има само 5-6 човека във форума, но пак не е малко до вчера и толкова нямаше.madmaniac написа:Добре че играта крашна, че да се напьлни малко тоя форум! Дай боже повече такива събития
знчи и форума е жива скръб като играта 
ух ма ма и гаро не го е срам как излъга само вика в 20:00 часа игра ще има 
- granata
- Редник (Private)
- Регистриран: ср авг 12, 2009 10:03 am
- Контакти:
Аз мисля, че Вариант 2 е най-удачен, но разбира се ако има избор между двата варианта...
Така, че аз гласувам за Вариант 2!
Така, че аз гласувам за Вариант 2!
Последна промяна от granata на пон окт 21, 2013 8:34 pm, променено общо 1 път.
A new brighter era has began...
и кое му е удачното я помисли малко рунда ще иде на кино
колко неактивни играчи има ако броим и развити акаунти с вдигани точки анд базовите 450 с мини и прочие
ако ги напълнят с рес кво ще стане?
рунда ще отиде подяволите
все едно няма си играем рунда ами дет мача
след 48 часа тия играчи ще светнат и всичко отива подяволите
колко неактивни играчи има ако броим и развити акаунти с вдигани точки анд базовите 450 с мини и прочие
- granata
- Редник (Private)
- Регистриран: ср авг 12, 2009 10:03 am
- Контакти:
Гласувай си за Рестарт или Вариант 1 тогава?alambil написа:и кое му е удачното я помисли малко рунда ще иде на кино
Какво се опитваш да обеждаваш мен как да гласувам?
Всеки си има право на избор и моля не се меси в моя избор!
Благодаря предварително за разбирането от твоя страна.
A new brighter era has began...
граната оценявам мнението ти
аз моето го изказах за мене единствения вариант е : рестарт на рунда,с компенсации и възстановяване на зареденото нано през текущия рунд
за мен при всеки един от двата варианта рунда отива подяволите
помисли само за малко и нормално какво ще се случи ако реснат всички неактивни играчи и ги напълнят с едноседмичен добив!!!
аз моето го изказах за мене единствения вариант е : рестарт на рунда,с компенсации и възстановяване на зареденото нано през текущия рунд
за мен при всеки един от двата варианта рунда отива подяволите
помисли само за малко и нормално какво ще се случи ако реснат всички неактивни играчи и ги напълнят с едноседмичен добив!!!
А с 12 часов? Та не, че е хубаво да слагаме рибата в тигана, преди да е уловена, ама все пак да издискутираме евентуалните варианти.
Извинявам се господин администратор явно аз съм най актвния в тази тема,моите уважения НО според вас до тук колко часа играта не съществува дефакто?Загубите на всеки един от нас на 12 часа добив ли се приравняват?От моя съюз има хора с изтичащ генерал днес,аз лично бях в протекция,набитите двустранни войни и проведени битки които ни гарантираха в 4 от войните победи,това малко загуа ли е?Сигурен съм, че и други играчи и съюзи са на този хал.Играта 24 часа не съществува практически вие ми говорите за компенсации в добив и прочие.За мен варианта е рестарт ако другите са готови да се задоволят с трохи по предложените от вас варианти то аз а и сигурен съм доста други играчи веднага ще се делнем!!!RoYaL написа:А с 12 часов? Та не, че е хубаво да слагаме рибата в тигана, преди да е уловена, ама все пак да издискутираме евентуалните варианти.