бъг при атаките в първа вселена

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
alambil
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2012 6:06 pm

бъг при атаките в първа вселена

Мнение от alambil »

Още миналия рунд забелязах този бъг при докладване в супорта дори с доказателства беше ми отговорено че това е невъзможно.Сега този рунд отново се забелязва същата тенденция.При двустранно обявена война коефициента на атака е х4.Да ама не.Вече на няколко пъти мои съотборници бяха атакувани от играчи с разлика от 5 коефициент а като добавим и сумара с бойните точки и не ми се мисли къде отива аритметиката.Вземете най накрая си направете проверката и си отстранете бъговете.Писна ми за незнам кой рунд да наливам пари а да играя дефакто във вселена без правила.Във вселена едно мултащината и каруцарщината на някои играчи е извън всякаква критика.Крайно време е да се вземат мерки!!! :galletos:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: бъг при атаките в първа вселена

Мнение от RoYaL »

Здравейте,

Бихте ли ни предоставили информация от типа кой акаунт с какви точки е бил по време на атаката. (скрийншоти от момента на изпращане на атаката вършат работа)
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

и да ги намерим играта е спряна
става въпрос за точно определен съюз и играчи които играят на старата-нова мода сонди ако играч на 350к нето със 100к бойни може да атакува играч на 70к нето+има няма 2-3к бойни не виждам реално за какво играем.Това го докладвах още миналия рунд нека да видя само дали си пазя обратния маил да видите какво ми отговорихте тогава
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Играч на 300к нето + колкото и да е бойни (да речем 5 милиона) не може да атакува акаунт със 70к нето и 1-2к бойни, НО... ако този акаунт с 300к нето + 5 милиона бойни, падне с 20к нето (да речем върне 1200 рециклатора на съюзната планета) ще стане на 280к нето и 5 млн бойни, съответно ще може да атакува този на 70к (280 / 4 = 70). Праща атаката, отново дърпа 1200 съюзни рециклатора и е на 300к, а атаката лети.
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

alambil написа:и да ги намерим играта е спряна
става въпрос за точно определен съюз и играчи които играят на старата-нова мода сонди ако играч на 350к нето със 100к бойни може да атакува играч на 70к нето+има няма 2-3к бойни не виждам реално за какво играем.Това го докладвах още миналия рунд нека да видя само дали си пазя обратния маил да видите какво ми отговорихте тогава
за жалост съм изтрил отговора от супорта тогава.та конкретно гласеше следното:атаки от такъв тип не са възможни приятен ден.това беше още в началото на миналия рунд и ставаше въпрос за играча фатален аз се пишех луцифер.точно тогава добре си спомням бях на около 70к нето с около 200 бойни той имаше 350к нето и поне 150к бойни.на другия ден го изтриха.като сметнах че сте си свършили работата понеже сте му доказали експлоатация на бъг и е наказан с отворени атаки.да ама не оказа се че е изтрит съвсем нормално
Та сериозно този бъг е на лице има хора които си знаят за него и си го експлоатират.Миналия рунд и аз го пробвах наистина атаки се извършват и на х5 коефициен на нетото явно тия бойни не влизат в сумара по един или друг начин.атаката от моя страна си беше пробна и си я върнах след пускането
след евентуалното пуснакане на играта ще се опитам да го докажа
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

RoYaL написа:Играч на 300к нето + колкото и да е бойни (да речем 5 милиона) не може да атакува акаунт със 70к нето и 1-2к бойни, НО... ако този акаунт с 300к нето + 5 милиона бойни, падне с 20к нето (да речем върне 1200 рециклатора на съюзната планета) ще стане на 280к нето и 5 млн бойни, съответно ще може да атакува този на 70к (280 / 4 = 70). Праща атаката, отново дърпа 1200 съюзни рециклатора и е на 300к, а атаката лети.
ами със сигурност това което ми обясняваш ти като теория мога да ти кажа че не е така.няма въртележка на флоти и ресурси през борсата за жалост уви но факт.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Как би могъл да си сигурен в това? Реално не тракваме всяка секунда кой колко точки е, но ако се опитам докато съм на 350к да пусна атака на човек на 70к - не ми позволява, въпреки всичките ми превомощия във вселената :)

Вариантът това да се случи е просто човекът да падне в точките. Ако ти си бил със 100к бойни точки (не разбрах, единият е бил със 200 000 бойни точки, а другият със 100 000 ли?). Защото ако е така, тогава му влизаш в коефициента. Става 170к общи, а той става 550к. 170 х 4 = 680, съответно си в коефициента на всички под 680к независимо дали общи или ресурсни.
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

чакам да ми отговори момчето по скайпа дали си пази битката и като пуснете играта ще я изнамерим ако можеш си прегледаш кой колко по дати ще е добре инъче ще рискувам и ще ти го покажа нагледно по експлоатация на бъг
alambil
Редник (Private)

Мнение от alambil »

[16:24:06] bogdan_fasa: тука ли си>
[16:27:02] driveller: да бе
[16:27:44] bogdan_fasa: онази битка на онзи със сондите над 5 коефициент дето те одари пазиш ли я ?
[16:30:22] driveller: не знам
[16:30:34] driveller: аз пратих ли ти я?
[16:31:11] bogdan_fasa: да
[16:31:27] bogdan_fasa: трябва да е във военните ти ако не си я изтрил
[16:31:37] driveller: еми щом съм ти я пратил
[16:31:41] driveller: я има в хронологията
[16:31:43] driveller: :Д
[16:32:06] bogdan_fasa: трябва да я намериш тъкмо пиша в форума за тези битки и тоя бъг
[16:32:15] bogdan_fasa: кой беше нападателя сещаш ли се
[16:32:23] driveller: GREEN май беше
[16:32:29] bogdan_fasa: той от реинбол съюза беше ама кой точно не мога се сетя
[16:32:32] bogdan_fasa: аха ясно
driveller
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ами битката не ми говори нищо като цяло, не знаем на колко точки е бил единият и другият от една битка. Т.е. знаем от момента на провеждането, но не и от момента на излитането. Ако знаеш как се получава, няма проблем - казваш ми колко точки си, правя един акаунт на 5 пъти по-малко точки (Т.е. казваш ми на колко точки да го направя извън х4 коефициента), обявяваме си война и се опитваш да ми пратиш атака по него. Ако успееш, значи имаме бъг и ще го фиксваме :)
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”