РА им падат планетите
а когато реца изчезва след 1 секунда явно им пука въпроса е че не отиде в сириъс а в друг играч което е наказуемо...по принцип ама дефакто дудук
Не си разбрал какво искаме да проверят.macumba написа:нормално е при атака с дини, реца да се събере в секундата на битката ... полетът е дълъг и лесно се нагласят рецки. Дори сириус да не го е събрал, напълно възможно е негов съотборник да го е направил и после да му е върнал рециклажа. Нали за това са отборите? Кое по-точно ви учудва?
Ще падат, къде ще ходят. Относно рециклажа мноооо не ми се вярва да е станало баш такаmacumba написа:А възможно ли е, рециклажът да е в сириус и просто да е моднал преди да похарчи ресурса? На мен ми се струва логично и май горе долу толкова рецки има заедно със съюзните. Изхвърлянето му от РА е по-скоро за да не повлияе на съюзната класация ... За мен поне има вариант всичко да е по правилата. Не се напъвам да защитавам РА, просто се опитвам да погледна обективно ситуацията. Поправете ме ако бъркам! Иначе бравос, добре се организирате напоследък. А относно падането на планети, не се отказвайте ... всичко е въпрос на шанс! Рано или късно падат, важното е да се лети
Започвам да се обеждавам че нещо сериозно не ти е наред ....Dimorese написа:Вацата, уж претенции, а един рециклаж не можете да си организирате да приберете.