Богопомазаните РА от Вселена 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Богопомазаните РА от Вселена 2

Мнение от VaCaTa »

Уважаени дами и господа администратори!

Обръщам се към вас с няколко елементарни слова, като за елементарни хора, от елементарен човек.

Ще направя тези словоблудства в оффтопика, защото явно на лично в играта НЕ ЕБАВАТЕ да отговаряте, все пак видиш ли не съм от РА и не си пия с вас бирите. Не отговаряте на мисля доста умерените и възпитани теми в съответния раздел за Втора Вселена и като цяло хич не може да ви намери човек да си поговорим. Освен да си сложите едно приемно време за въпроси, че по трудно се контактува с вас и от църното Обама...

Искам официално да ви запитам - Позволено ли е да се лети по някой от РА с по висок шпионаж, с цел кражба? Наистина много държа да разбера отговора на този въпрос. Много би било добре и да вземете, като накажете някой, поне да кажете до кога го наказвате, че ... знам ли след като вашите приближени знаят, би било поне що годе равностойно и потърпевшите да знаят.

Искам също така да ви питам - Може ли аджеба, да се бутне вече планетата в 3та? Начи планетите дето са в 2 и 4 падат като круши, само да им литне човек, ама в 3та не искат бе баси. Историята помни, че нововъведенията ги тествате по - малко и от Индийски код и някак си мноооо ми се иска да пуснете официално изявление, защото правилата са малко по неясни от Конституцията на България.

И понеже сме тръгнали около разни скрити и покрити правила, би ли могъл Димо, да вземе най - накрая и да ги ъпгрейдне малко. При все, че на лично и в темите на форума не пише, поне да ги допълни с всякаквите скрити и покрити работи, че да не се получават фалове като оранжевия НЕмод.

Не искам да бъда лош и да задавам други въпроси, че да не ви натоварвам модератоските фрилансерски главици с много мислене.

ПО - здрави и работливи
НЕ РА-рец.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Re: Богопомазаните РА от Вселена 2

Мнение от stan4o »

от зад на пред.. и за всяко нещо в отделен пост че не мое да чета толко дълги постове, те и другите не им е приятно.

Админската логика не е като на играча логиката, админите си мислят че никой не чете правилата, съответно за чий да ги променят секи рунд... те го тоя вече ги е научил на изуст се едно утре че оди на изпит :)
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

Планетата в 3-та си пада както сека друга, просто требе малко повече упоритост...

Преди като не можеше да се трие планета на всяка битка пишеше че е пуснат щит (оня от съюзната планета) сега щита го пише САМО ако играча е го е пуснал да се зарежда и той се е заредил, т.е. промяната и от китаец да е писана и след това индиец да я тествал, планетата в 3-та шъ си падне :) дините ви са некви албански (това за да използваме и некоя държава от наще географски ширини)
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

мен ми казаха да си меря тона ...ми около 19 санта е ..... :c018:
ламер стига спами ....това че е криза и хората се чудят как да си платат 50лв ток а ти си дал повече у една игра не ти дава права да изискваш от някой да върши неква работа....разбира се че друг ламер като литне по ра и ако жертвата влезе трева да оставиш атаката ....

и мноо ясно главните планети падат като каманите ...в едноименната песен (нищо че от 20-30 атаки няма нито една паднала) това не е проблем на властимащите ,просто защото РЪ немат дини ...

следователно затварай тъй живия форум и тичай да пиеш ..........

една студена вода подарък от хадминитйе въ :a060: :a060:
:a026: :f010: :offtopic: :punish2:
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от stan4o »

Любимата ми тема... СМС флууд :)
Ето цитат от хелпа на играта:
9.Умишлен флууд
Умишлен флууд от атаки с цел прекратяване на коректната работа на телефона или умишлено блокиране на играта на друг играч, могат да бъдат докладвани от потърпевшия на адрес http://support.bulfleet.com, във форума или на административния акаунт и гидовете в играта. Наказания се поставят както следва:

да го разнищим ред по ред..
цел прекратяване на коректната работа на телефона -
1.Пускаш 4-5 атаки с по един скаут или транс и връщаш за да напълниш Кю-то на мейл сървъра и да прекратиш изпращането на смс.
2.Пускаш 1 атака със ЗНС-та и още няколко лъжливи за да не знаят верния СМС за ответна контра... Ако има други вариянти за коректноста на работата на телефона нека админ да я посочи ;)

умишлено блокиране на играта на друг играч -
1.Пускаш атака с колонизатор която пристига след 34 часа и играча не може да мести планетата.
2. Няколко играча пускат по 5-6а таки, съответно набедения трябва да скролва 20 червени редчета и е.. хайде не блокиран но му доста некомфортно (може някоя от атаките да бъде подменена итн)
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

ъхъ и смс флууд е по 3 атаки по 3 планети с достатъчно количество меги за ресурса на планетите МЕГИ

Потърпевшия влиза и кво тря му оставя мегите да ги счупи ли ?!?!? АААеее баста.
От сега нататък, всяка сутрин, ако сириъса си върне атаките по мене или невидимката или попай или който и да се прави на летец значи е с цел блокирането на акаунта ми. Ще докладвам и чакам оранжево!

+ това мамка му няма по сладка работа от това да подмениш атака :)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

За мене тоя смс флууд е много относително работа . все още се говорят легенди за на рояла сондите,който след този случай ги забраниха да летят с цел атака .

Това със летенето на мегита по планети с цел кражби както и летене със дини , не е смс флууд. При мен как е . тоя като го няма по цял ден и ми разчита на тоя смс кво като е със 16 спай да не е хванал муисей за жезъла и аз съм със 16 спай ама мърдака не спира да ме лети по планети с цел кражби.Даже имам на вечер по амнайсет смс-а от провали и бърдаци и сериози и попайща и тем подобно . ама не съм тръгнал да се оплаквам на армейския поп
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Я, форуму е жив :a010: Толкова време играете, а не се научихте, че преговори с админ се водят на маса, не във виртуалното пространство :P
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

е го е няма братче ... админ във форума когато явно не си решил да ги псуваш и да им теглиш майните не ебават. Обаче, на Върки темите чезнеха за 1-2 мин по - късно.

П.П. макумба == бот :p020:
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

VaCaTa написа:П.П. макумба == бот :p020:
Стига си нареждал, да не включа пак бота :c018: А за админите, как не разбрахте, че с тях не се спори. Прави, криви, все тая. От опит знам. :k038:
Отговори

Върни се в “Off Topic”