Какво се случва с наказаните акаунти във Вселена 2?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Какво се случва с наказаните акаунти във Вселена 2?

Мнение от slavi »

Като четеш това, че проучванията са намалени някъде да пише нещо за корабостроителнцата???????????
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

абе момче, ти на всяка манджа мерудия ли си бре ?

Питам Роял, а не теб, и изрично помолих да ми отговорят само хора които ЗНАЯТ!

Това, че проучванията са намалени, по накакъв начин не ми отговаря дали корабостроителницата е повлияна по някъв начин и за това питам. Някак си ми се струва нелогично корабостроителницата да си бачка нормално.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

то самото наказание си е нелогично...
къв е смисъла да НЕ ти е преустановен достъпа до вселената за това че си заомбирал... т.е. превишил си часовете активност? е мноо ясно продължаваш да си зомбиш само дето ша копаш по-малко :) те пак могат да си те набият, даже може и по-лесно да сипеш на некой (налееш) ако си решил :)

Според мен най-добре да има некви еденици (образно да ги наречем кристали щото взаимствам идеята от енгри бърдс стар уорс :Д ). Та имаш за деня 15 кристала за деня, при отчитане на 1 игрови час ти се отнема по един кристал, докато имаш кристали всичко е ОК. Когато кристалите ти станат отрицателни това влияе на некви неща като добив проучвания итн... ама също така влияе и на шанса на ЗНС! това последното мноо гадно нали? ако имаш отрицателни кристали и ти литнат със ЗНС шанса се увеличава със *0.5 за всеки липсваш кристал, съответно зомбито дето е останало без кристали лети то неговия шанс намалява с толко.

това последното за коеф за намаляване увеличаване не съм го сметнал с точност, некво приблизително е, както и кристалите за деня :) ама като един нуб гледам да ползвам числа кратни на 10 и 5 :)
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Абе момче, не стига че си правя труда да ти отговарям на глупавите въпроси защото тебе те мързи да си прочетеш правилата на играта ами и се правиш на много отворен, да е*а как сте свикнали всички на готово да питате а не може да отделите 2-3мин да потърсите и да прочетете и после само мрън мрън дай да натоварваме другите с тъпите си въпроси.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

оф много ти знае устата

Хайде да те видим като си такъв всезнайко - КЪДЕ ПИШЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С АКАУНТ КОГАТО Е НАКАЗАН? Искам линк, към форума, към правилата на рунда!

Защото за да питам, явно съм отделил време да потърся и не съм намерил. И явно доста хора не го знаят, в това число и Роял напълно, след като казва цитирам по спомен - "До колкото знам". И както добре видяхме хич, ама хич не си бил полезен, при положение, че ти явно си намерил някъде това инфо.

Хайде - чакам линк с описание!
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

24. Наказания:
Всички наказания ще са свързани с редуциране на ежедневното развитие на акаунта - добив и проучвания.
След изтичане на наказанието през меню ПАРЛАМЕНТ своевременно ще се възстанови нормалното развитие! В противен случай това ще стане при следващия автоматичен рефреш на сървара.

При превишаване на 20 часовата активност на ден, наказанията са както следва:
- 1 -во превишаване- предупреждение.
- 2 -ро - намаляване на добива и редуциране на бонусите от проучвания на акаунта за срок от 24 часа.
- 3 -то - намаляване на добива и редуциране на бонусите от проучвания на акаунта за 48 часа.
- 4 -то - намаляване на добива и редуциране на бонусите от проучвания на акаунта за 96 часа.
- 5 -то - намаляване на добива и редуциране на бонусите от проучвания на акаунта до края на рунда.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

тва не знам от къде го извади за това помолих за ЛИНК.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

ем явно димо го е домързяло да го копи-пейстне във правилата за рунд 21 на вселена 2, освен че прекопира само правилта от предния рунд без да си преправи правописните грешки и да сложи действащи линкове май нищо друго не е направил, линка е от правилата на вселена хардкор понеже там първо бяха обявени този вид наказания.
viewtopic.php?f=153&t=60893
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Ами някак си не е ли нормално да не търся из правилата на другите вселени ?

Каквото е имало да се чете за вселена 2 мисля, че съм си направил труда да прочета. Не играя вселена хардкор/спиид или както и да се нарича това от около 5-6 години и няма как да знам, а и не искам да знам какво пише там. Най - малкото, защото правилата и спецификите на вселените са си строго индивидуални.

Така, че дай да смекчим тона и да не си поставяме епитети, А да овикваме админите, че ги мързи и не си вършат работата :p011: :p011: :p011:

П.П. Една молба към админите, абе ора дайте малко повече внимание на тоя форум ... половин рунд измина, а още не сте написали какви са правилата из вселената. Такива изненади като това че наказаните акаунти са си активни са доста неприятни, за хора играли много години играта. Някак си да видиш уж модиран акаунт да ти прави шпионажи е доста шокиращо.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

трябва да ги сръчкаме в ребрата да си оправят правилата
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”