Мини 21 за рунд 31?
Мини 21 за рунд 31?
За предстоящия рунд 31 екипът на Bulfleet Weekly реши да се допита до вас кой вариант ще е по удачен за игра, при положение че месец декември е осеян с празници и се предполага че атаките ще бъдат спирани, и в този случай раса тертет с макс мини ще има голямо преимущество и може би ще се изгуби тръпката в рунда,вие как мислите?
Всички които нямат регистрация във форума на играта могат да изпратят своя отговор и на акаунт NEWS на 1:1:15 като отговорите им ще бъдат поместени в темата.
Всички които нямат регистрация във форума на играта могат да изпратят своя отговор и на акаунт NEWS на 1:1:15 като отговорите им ще бъдат поместени в темата.
- kristian123
- Редник (Private)
- Регистриран: нед фев 26, 2012 7:11 am
Re: Мини 21 за рунд 31?
Защо на истина не ги направят 21 и да се лети повече.Във втора вселена мините са високи, нека се различават двете вселени!
Уважавай силните в моментите им на слабост, когато те се надигнат, ще бъдат дори по-силни.
В първа са до 20 
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
По-малки мини = по-малко ресурс във вселената = по-бавно развиване. От спийд става слоу.
- Middlesbrough
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm
Докато вселената се казваше спийд си бяха все по 21, сега я прекръстиха на хардкор(по-скоро хардкоп). Ето защо искам аз мини 21, защото рундовете са само по 2 месеца и половината време отива да се развиват акаунтите, после малко летене и последните 10-тина дни обединилите се слаби съюзи се мъчат да смъкнат тоя дето ги е драл :D, а същевременно надолу никой не ги и вдига повече от 21. Цялата работа е, че се дават повече нанки за купуване на ресурс сегаpuhi_puhcho написа:По-малки мини = по-малко ресурс във вселената = по-бавно развиване. От спийд става слоу.
3in1- да
ku4е- аз съм за
Cacka-Против намалянето на мините
Sony-И аз съм навит на 100% мините да са 21 левел .
Sw3nk0r- аз съм за
Ace -За анкетата - ДА
zoro И аз съм за
urand-Мини21-да, изследователски полет-не
Lam3r- Аз също съм за мини21.
u2-аз съм против свалянето нивата на мините.който не му се копа а му се лети да си седи в ниското класиране
malcholz-Да за мини 21во ниво
ku4е- аз съм за
Cacka-Против намалянето на мините
Sony-И аз съм навит на 100% мините да са 21 левел .
Sw3nk0r- аз съм за
Ace -За анкетата - ДА
zoro И аз съм за
urand-Мини21-да, изследователски полет-не
Lam3r- Аз също съм за мини21.
u2-аз съм против свалянето нивата на мините.който не му се копа а му се лети да си седи в ниското класиране
malcholz-Да за мини 21во ниво
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Всъщност аз подкрепям u2 ! Който не иска да копа - да лети. Всички знаем, че един акаунт с добър шпионаж, скорости и флот, спокойно може да се издържа от всички с мини. А и като се вземе под предвид, че се използват бойни точки за нивата, това е доста добър вариант. Колкото до това, че декември е осеян с празници ... Точно касите да напълнят складовете и после да се облажим с тях 
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
И един мармот завива шоколада в станиолpuhi_puhcho написа:По-малки мини = по-малко ресурс във вселената = по-бавно развиване. От спийд става слоу.
Каквито и да са мините, разликата между топ 10 (примерно) и останалите ще дойде от изследването и развитието пак ще е спийд и ултра спийд
Аз съм против намаляването на мините освен ако не се увеличи ускорението на добива