Bulfleet Weekly.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly.

Мнение от RoYaL »

Сериозно ли трябва да си врачка, за да се сетите, че вестникът е качен в раздела за вестник?
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

да , от този нов скин във форума, ще ми трябва нещо повече от врачка

Със доста лутане по форума и със окапани очи, все пак стигнах до раздела на веснико .отворих веснико със мерак и така си и го затворих , освен на ,хората който пишат вестника за старанието и за мерака мога само 6 да им пиша но до там, другото всичко си е пак по старому, едни и същи теми се дъвчат и във вестника и във всички раздели знам ,че играта е платена ама да ми се натръсват на всякъде тия 300 нано кредита много моля. така и не можахте вече стана 1г да ме накарате пак да играя тази игра , напишете някаква интрига в тая игра изобщо лети ли са,все едни и същи въпроси вече на играчите знам и кътните зъби .

Няма ли някой наи накрая да ме банира във тоя форум да спра да влизам
Потребителски аватар
Butterfly
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 26, 2010 7:42 am
Контакти:

Мнение от Butterfly »

Mo`Money написа:да , от този нов скин във форума, ще ми трябва нещо повече от врачка

Със доста лутане по форума и със окапани очи, все пак стигнах до раздела на веснико .отворих веснико със мерак и така си и го затворих , освен на ,хората който пишат вестника за старанието и за мерака мога само 6 да им пиша но до там, другото всичко си е пак по старому, едни и същи теми се дъвчат и във вестника и във всички раздели знам ,че играта е платена ама да ми се натръсват на всякъде тия 300 нано кредита много моля. така и не можахте вече стана 1г да ме накарате пак да играя тази игра , напишете някаква интрига в тая игра изобщо лети ли са,все едни и същи въпроси вече на играчите знам и кътните зъби .

мрън, мрън, мрън, що не се баннеш сам крайно време е :P
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Mo`Money написа:да , от този нов скин във форума, ще ми трябва нещо повече от врачка

Петър с едномесечен бан , по изрично желание на потребителя :)
Не че съм убеден, дали съм успял да го направя - в крайна сметка и ние се учим на работа в новия форум :P
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

CORWIN написа:
Петър с едномесечен бан , по изрично желание на потребителя :)
Не че съм убеден, дали съм успял да го направя - в крайна сметка и ние се учим на работа в новия форум :P
Тренирай, тренирай! Че сега като си харесам вселена такъв СПАМ ще спретна... :oh_kotiooo:
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

steff1 написа:
Тренирай, тренирай! Че сега като си харесам вселена такъв СПАМ ще спретна... :oh_kotiooo:
Не плаши старо куче с мръвка :rockon:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Брех, бил съм наказан за 1 месец а chak днеска разбрах .А нали уж ,нямаше да се слага бан за повече от 3 дена . :triunfe:

То за бан всеки може да слага , а не всеки може да расрешава проблемите на клиентите, със диалог . следващия път на който клиент във моя ресторант не му хареса храната, и вземе да протестира . ще го изритам директно на улицата . :P
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

Еее не ви омръзна да мрънкате...като те баннат що са те баннали, като не те - защо няма кой да те банне за да не влизаш във форума.
Булфлийтърите станаха по-капризни от жените да го ... :b010:
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

Отговори

Върни се в “Off Topic”